Egészségügyileg is a csúcson

2008. 02. 19.

• Kiemelkedő egészségügyi mutatók az Audi Hungariánál
• A vállalat hozzájárul a munkatársak egészsége megőrzéséhez

Középpontban az egészség: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. több mint 5800 munkatársának egészségi mutatója az elmúlt évben elérte a
98,2 %-ot. Ez azt jelenti, hogy a vállalatnál dolgozók kevesebb mint
2 %-a volt hosszabb vagy rövidebb ideig betegállományban. „Ez egy nagyszerű eredmény” – értékelte a mutatószámot Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója. Ezzel a eredménnyel az Audi Hungaria a Volkswagen Konszernen belül a harmadik legjobb értéket tudhatja magáénak.


„ A 98,2 %-os egészségi mutató nem csupán az alacsony munkatársi átlagéletkornak köszönhető, hanem a vállalat arra vonatkozó törekvésének, hogy a munkatársak egészégét és életkörülményeit javítsa. Meggyőződésem, hogy ez a kiváló eredmény példaértékű Magyarországon. Az Audi Hungaria a jövőben tovább fejleszti az egészség megőrzést célzó programját.” – tájékoztatott Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Az Audi vállalati filozófiájának megfelelően az Audi Hungaria arra törekszik, hogy munkatársainak segítséget nyújtson egészségük és erőnlétük megőrzésében. A vállalat térítésmentesen biztosít orvosi vizsgálatokat, egészségügyi állapotfelmérést és fitnesz-tanácsadást a munkavállalóinak. Az elmúlt évben közel 500 munkatárs kapott az Audi Hungaria Egészségügyi Központjában influenza elleni védőoltást. Ezen felül a munkatársak 10 %-a vett részt allergia- és koleszterinszint vizsgálaton.

A választható béren kívüli juttatások köréből különböző, az egészség megőrzését célzó sport- és szabadidős tevékenységeket vehetnek igénybe a vállalat munkatársai. A juttatások közül az üdülési csekk az egyik legnépszerűbb, de életbiztosítás és egészségpénztári szolgáltatás is választható.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap