Audi Technik Kreactivity 2008

2008. 04. 29.

• Műszaki vetélkedő diákoknak
• Pályázók az ország minden tájáról
• Döntő a győri Audinál

Az Audi Hungarianál múlt héten megrendezett Technik Kreactivity versenyen a győri Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és ÁMK csapata diadalmaskodott. A vállalat második alkalommal rendezte meg műszaki pályázatát 20 év alatti diákok számára. A projektmunka célja egy elemmel hajtott, Audi modellekre jellemző ismertetőjegyeket felmutató lehetőleg gyors tanulmányautó megtervezése, illetve kivitelezése. A diákokat a verseny során felmutatott csoportszellem, szakmai tudás és kreativitás alapján értékelték.


Az AUDI TECHNIK KREACTIVITY 2008 második alkalommal kerül megrendezésre. A pályázat országszerte kihirdetésre került a szakközépiskolákban és gimnáziumokban.
Számos beérkező pályázatból a 10 legjobb koncepciót benyújtó 2-6 fős csoport kvalifikálta magát a győri döntőhöz. A projektmunka során a szakmai zsűri a következő kritériumok szerint értékeli a benyújtott munkákat: kreativitás, autó sebessége, technikai kivitelezés, költségek, illetve az alkalmazott Audi ismertetőjegyek.

Az Audi Hungarianál múlt hét szombaton megrendezett finálén a csapatoknak a projektmunkájukat német nyelven kellett prezentálniuk, illetve járműkonstrukciójukkal a lehető leggyorsabban megtenni egy kört a kijelölt 10 méter hosszú körpályán.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt csapatot a vállalat egy bécsi hétvégi kirándulással díjazta. Kategória-győzteseket is hirdettek a négy értékelési kritérium (kreativitás, sebesség, technikai kivitelezés, alkalmazott Audi ismertetőjegyek) alapján.

A diákok a verseny során értékes tapasztalatokat szerezhettek a csapatmunkában, valamint felmérhették műszaki tudásukat és kreativitásukat is más tanulókkal.
Az Audi Hungaria számára ez a rendezvény lehetőséget nyújt arra, hogy vonzó munkaadóként mutatkozzon be már a középiskolások körében is és kapcsolatba kerüljön a jövőbeli gyakornokokkal, főiskola és egyetemi hallgatókkal.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap