Kisalföldi Presztízs-díj - átadó

Kisalföldi Presztízs-díj - átadó

2022. 11. 11.

Győr, 2022 november 11. – A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kisalföld Presztízs-díj Megye gazdaságáért díját adományozta az AUDI HUNGARIA Zrt.-nek a vállalat kamarával közösen megvalósított Pro Bono programjáért. A Pro Bono program keretein belül az Audi Hungaria munkatársai térítésmentesen látogatható szakmai előadásokon osztották meg tudásukat és tapasztalatukat a régió kis- és középvállalkozásaival.

„Büszkeséggel tölt el minket a díj odaítélése, hiszen vállalatunknak a társadalmi felelősségvállalás jegyében szívügye a régió gazdasági szereplőinek támogatása. A Megye gazdaságáért díj munkatársaink önzetlen munkájának az elismerése: szakembereink számos témában tartottak előadást a régió kis-és középvállalkozásainak. Fontosnak tartom ezt a tudástranszfert, amely ebben a formájában egyedülálló nem csak Győr-Moson-Sopron megyében, hanem hazánkban is”, emelte ki Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A Pro Bono programsorozat előadásain a tavalyi évben közel 100 kis- és középvállalkozó vett részt. Az Audi Hungariánál az idei év októberében is megvalósították a Jócselekedetek Hónapját, mely keretein belül a vállalat szakemberei immár másodszor valósították meg a Pro Bono programot.

„Vállalati filozófiánk alappillére a társadalmi felelősségvállalás és a régióban élők támogatása. Az Audi Hungaria munkatársainak Pro Bono előadásai ennek jegyében valósultak meg. Örömmel osztjuk meg szakmai tudásunkat és meggyőződésünk, hogy ezzel hozzájárulunk a régió vállalkozásainak sikereihez. Köszönöm az Audi Hungaria munkatársi közössége nevében a díjat, megtisztelő az elismerés”, mondta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

A tudástranszferre épülő előadások többek között a válságmenedzsment, az energiaellátás biztosítása, valamint a járműipari transzformáció témakörökre épülnek. Az előadások célja, hogy az Audi Hungaria munkatársai által gyakorlati példákon keresztül bemutatott folyamatokat és módszereket az érdeklődő vállalkozások saját mindennapjaikba is átültethessék.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap