Audi Hungaria: gólyák a duális felsőfokú képzésben

Audi Hungaria: gólyák a duális felsőfokú képzésben

2020. 09. 07.

Győr, 2020. szeptember 7. – Az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem duális felsőfokú képzésében az őszi szemeszterben 15 új hallgató kezdte meg tanulmányait, 12 hallgató BSc, míg 3 hallgató angolnyelvű MSc képzés keretein belül. A gólyákat beállítási programmal várták az Audi Hungariánál.

„A Széchenyi István Egyetemmel kiváló partnerségben és kimagasló szakmai színvonalon valósítjuk meg a duális felsőfokú képzést. A versenyképes tudás megszerzésén túl az oktatási modell óriási előnye, hogy lehetővé teszi a végzett fiatalok azonnali integrálását a vállalati szervezetbe, kultúrába és folyamatokba, köszönhetően a gyakorlatorientált oktatásnak”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

Jelenleg 44 hallgató folytatja tanulmányait ebben a képzési formában. Az oktatás során a hallgatók az elméleti ismereteket az egyetemen sajátítják el, jelentősen megnövelt óraszámú gyakorlat mellett, amelyet az Audi Hungaria tesz lehetővé az egyetemistáknak. Az Audi

Hungariánál szakterületi mentorok kísérik a hallgatók gyakorlati képzését. Ennek során nem

csak a vállalat életébe pillanthatnak be, hanem megismerhetik és elsajátíthatják a nagyvállalati gondolkodásmódot, és a konkrét szakmai ismeretek, valamint a gyakorlati tapasztalatok mellett megtanulhatják a vállalati folyamatokat.

 

2015. január 1-jén alapította a vállalat a győri egyetemmel karöltve az Audi Hungaria Járműmérnöki Kart. A karhoz immár hét tanszék tartozik: a Belsőégésű Motorok és Járműhajtások Tanszék, a Járműgyártási Tanszék, a Járműfejlesztési Tanszék, az Anyagtudományi és Technológiai Tanszék, a Környezetmérnöki Tanszék, a Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék, valamint 2019 óta az Audi Hungaria Külső Tanszék. 2014-ben a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karon megalapították a Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszéket, amely szintén az Audi Hungariával közösen jött létre.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap