Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért

Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért

2018. 11. 12.

Díjazott: Tetiana Baranovska

Győr, 2018. november 11. – Az Audi Hungaria a Győri Nemzeti Színházban a Sötét, csönd című darab szombati premierje után adta át a „Minőségi Táncművészetért” díjat a Győri Balett magántáncosának, Tetiana Baranovskanak.
A vállalat által öt éve alapított díjat az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának, kimagasló balettművészi teljesítményének elismeréseként. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Audi Hungaria immár 16 esztendeje a Győri Balett főszponzoraként támogathatja a táncművészetet. A társulat mind a magyar táncművészet életében, mind pedig nemzetközi színpadokon is meghatározó és maradandó értékeket hoz létre. A 25 éves Audi Hungaria számára is kiemelten fontos a hagyomány, az értékmegőrzés, mindazonáltal törekszünk az innovációra”, mondta

Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Örömmel tölt el a partnerség a Győri Balett társulatával, akik előadásaikban számtalan felejthetetlen pillanattal ajándékozzák meg a közönséget”, emelte ki Dr. Knáb Erzsébet.


A négykarikás vállalat elhivatott a régió kulturális- és sportéletének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a győri Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll az Audi Hungaria.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap