Energiahatékonysági kiválóság-díj az Audi Hungaria geotermia projektjének

Energiahatékonysági kiválóság-díj az Audi Hungaria geotermia projektjének

2017. 03. 06.

Győr, 2017. március 6. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjában részesült. A díjat a vállalat gyártervezési menedzsere, Zentai Zsolt vette át. Az elismerést a Nemzetgazdasági Minisztérium Dísztermében ma megtartott ünnepélyes rendezvényen a Virtuális Erőmű Program™ védnöke, Szili Katalin adta át.

A fenntarthatósági projekt témája a mélyfúrású kutakból nyert megújuló geotermikus hőenergia hasznosítása az autóiparban, ipari csarnokok fűtésére, valamint technológiai célú hőellátásra. A vállalat gyártervezési szakterülete energiahatékonysági és fenntarthatósági projektekért felel és így valósította meg sikerrel az innovatív tervet külső partneri együttműködésben, melynek eredményeként a vállalat a hőenergiájának immár 70%-át geotermikus hővel fedi le. Az Audi Hungaria két évvel ezelőtt, 2015-ben teljesen új alapokra helyezte energiaellátását, és 2015. novembere óta a Győr melletti Bőnyi Hőközpontból kapja a megújuló geotermikus energiát.



Az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatot vállalkozások, közintézmények és a lakosság energiatudatosságának elősegítése érdekében immár hatodik alkalommal hirdették meg és az Audi Hungaria minden évben a díjazottak közé került.

 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap