Pályán a legjobbak: UniRaceDay az Audi Hungáriánál

Pályán a legjobbak: UniRaceDay az Audi Hungáriánál

2016. 11. 07.

Győr, 2016. november 4. – Felbőgtek a motorok az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél, ám ezúttal nem a Győrben készített Audi-modellek szolgáltatták a kellő hanghatást, hanem a vállalat által szponzorált hallgatói csoportok járművei gondoskodtak a decibelekről és a sebességről a ma megrendezett első UniRaceDay-en.

Az Audi Hungaria évek óta támogatja a fiatal, műszaki gondolkodású, újító ötletekkel rendelkező hallgatói csapatokat, így a győri Arrabona Racing Team-et, a SZEngine-t és a budapesti BME Formula Racing Team-et, akik többször is bizonyítottak már a Formula Student versenysorozat állomásain. Az idei évtől azonban bővült a kör: két alternatív hajtású járműkonstruktőr-team, a győri Széchenyi Egyetem SZEnergy  és a BME Paradicsom Csapata mellett az alternatív hajtású motorral versenyző hajóépítő csapat, a BME Solar Boat Team is a négy karika égisze alatt folytatja versenykarrierjét.

A csapatok az interaktív szakterületi látogatások után a belső úthálózaton kialakított versenypályán mutathatták be járműveiket illetve motorjaikat a vállalat vezetőinek és mérnökeinek. A látványos show után a mintegy 120 résztvevő hallgató szakmai és gyártástechnológiai kérdésekkel fordulhatott az Audi Hungaria szakembereihez, az egész napos rendezvényt kötetlen szakmai beszélgetések zárták.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap