Befektetés a jövőbe: bővült és megújult az Audi Hungaria Iskola

Befektetés a jövőbe: bővült és megújult az Audi Hungaria Iskola

2016. 09. 28.

• Mintegy 3.100 négyzetméternyi új épület készült el az iskolabővítési projekt második ütemében
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az oktatás a jövőnkbe történő egyik legjobb és legfontosabb befektetés”

Győr, 2016. szeptember 28. – Az Audi Hungaria Iskola bővítési projektjének második ütemében egy új épületszárnyat, egy teljes egészében felújított és kibővített épületet, valamint egy új aulát vehetett birtokba az intézmény 509 tanulója – köztük 52 elsős kisgyermek – és több mint 60 pedagógusa. A projekt ezen szakasza az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány beruházásaként valósult meg.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az Audi Hungaria Iskola bővítésével hozzá tudtunk járulni az itt tanuló gyermekek korszerű, a mai kor igényeit minden szempontból kielégítő oktatásához. Az iskola diákjai a magyar és a német állam által elismert bizonyítványokkal a világ csaknem valamennyi  országában folytathatnak felsőfokú tanulmányokat, ezzel megnyílik számukra a lehetőség, hogy nemzetközi dimenziókban alakíthassák karrierjüket”, fogalmazott

Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Az intézmény megújulása és fejlődése meghatározó élmény számunkra és a diákok számára egyaránt, hiszen aki iskolát épít, az bizakodva tekint előre, mert az oktatás a jövőnkbe történő egyik legjobb és legfontosabb befektetés”, folytatta Dr. Knáb Erzsébet.

A 2015-ben zárult első ütemben 2.000 négyzetméternyi iskolaépületet újítottak fel, míg további 4.400 négyzetméteren új oktatási épületet és sportlétesítményt építettek.

Az iskolabővítés második, idén nyáron lezárult szakaszában két új épületrésszel gazdagodott az intézmény, amelyekben többek között tantermek, csoportszobák és egy konferenciaterem is helyet kaptak. Mindezek mellett egy további épületet bővítettek és újítottak fel a kivitelezők, így mintegy 3.100 négyzetméternyi új épület áll az iskola tanulói és munkatársai rendelkezésére.

A Német Szövetségi Kormány 2013-ban ismerte el az Audi Hungaria Iskolát mint külföldi német iskolát, ezáltal tagja lett egy világszerte 140 intézményből álló hálózatnak. Az Audi Hungaria Iskola 2010-ben 3 évfolyamon, 58 diákkal kezdte meg működését, 12 évfolyamra történő bővítése a 2017/18-as tanévben zárul le.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap