Az Audi Hungaria 15 éves szakképzésében idén 140 tanuló végzett

Az Audi Hungaria 15 éves szakképzésében idén 140 tanuló végzett

2016. 06. 21.

• 2001 óta 1800 diák tette le sikeresen vizsgáit az Audi Hungaria szakképzési rendszerében
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Büszkék vagyunk arra, hogy immár 15 éve élenjárunk a hazai duális szakképzésben“
• Korszerű tanulási módszerek és új szakmák az Audi Hungaria képzési portfóliójában

Győr, 2016. június 21. – Az idei évben 140 szakmunkástanuló tett sikeresen vizsgát az Audi Hungaria duális szakképzési rendszerében. Velük együtt 2001 óta mintegy 1800 diák szerzett végzettséget a győri motor- és járműgyártó számos szakmai díjjal elismert képzésében. A 2015/16-os tanév 11 legjobb fiatal szakembere idén is elismerésben részesült. A kitüntetéseket Christoph Hermreck, az Audi Akademie Hungaria vezetője, valamint Fekete Dávid, Győr város alpolgármestere adták át a frissen végzett diákoknak.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy immár 15 éve élenjárunk a hazai duális szakképzésben“, fogalmazott Dr. Knáb Erzsébet a jubiláló rendezvény alkalmából. „Prémiumgyártóként nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok minőségi oktatására, tehát már az iskolapadban felkészítjük őket a jövő kihívásaira. Az elmúlt esztendőkben beigazolódott, hogy a duális képzésünkben részt vevő diákok naprakész ismeretekkel felvértezve lépnek ki a munka világába, ahol maradéktalanul megállják helyüket.“

Az Audi Hungaria duális szakképzési rendszerében 2001 óta több mint 1800 tanuló vehette kézbe szakmunkás-bizonyítványát. A vállalat oktatási palettája – amely jelenleg 13 szakmát foglal magába - szeptembertől két új szakmával is bővül: a diákoknak lehetőségük lesz járműipari karbantartó technikus, valamint alternatív gépjármű hajtási technikus szakokon is tanulmányokat folytatni. Ezen kívül napjaink legújabb trendjeinek megfelelően a fiatalokat új képzési módszerek és technikai eszközök is várják a jövőben a győri négykarikás vállalatnál. Szeptembertől az iPad-ekkel támogatott Mobile-Learning és a megszokott, frontális oktatással szakító, önálló gondolkodásra és kivitelezésre inspiráló Self-Learning, vagyis önálló tanulás is teret kap a tanítási módszerek között.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., mint Magyarország legvonzóbb munkáltatója iránt továbbra is töretlen az érdeklődés a fiatal korosztály körében. Az új tanévben több mint 160 új tanuló kezdi meg gyakorlati képzési idejét, akik szakmájuk elméleti alapjait a vállalattal együttműködő oktatási intézményekben, a győri Lukács Sándor, Pattantyús Ábrahám Géza és Kossuth Lajos szakképző iskolákban sajátítják el.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap