Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával

Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával

2016. 04. 04.

Győr, 2016. április 4. - Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. kiemelt támogatásával épült meg az a teljes egészében magyar fejlesztésű kültéri edzőpark, amely minden korosztály számára komplex mozgáslehetőséget nyújt a győri Barátság Parkban.

„Győr sportos város, és ez nem csupán a versenysportolók eredményein, de az itt élők mozgás iránti szeretetén is meglátszik, jelentős a tömegsport iránti igény, az önkormányzat pedig igyekszik minél jobb feltételeket teremteni a győriek számára, hogy az egészséges életmód mindenki számára elérhető legyen. Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra készülő létesítmények is a győriek hosszú távú sportolási lehetőségeit bővítik, de emellett igyekszünk a lakókörnyezetekben már meglévő, sportolásra alkalmas területeket is fejleszteni”, fogalmazott Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere. Hozzátette, a Barátság Park eddig is népszerű hely volt a mozgás szerelmesei körében, ami most – egy győri fejlesztésnek köszönhetően – egy újabb, kuriózumnak számító fitneszparkkal gazdagodott, amely 14 éven felül mindenkinek kitűnő lehetőséget kínál az edzésre, fizikai állapotának javítására.

A polgármester köszönetet mondott az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nek, amely az önkormányzat mellett támogatta a mintegy 27 millió forint értékű beruházás megvalósítását.

„Mi, az Audi Hungariánál tevékenységeink során mindig prémium minőségre és prémium teljesítményre törekszünk. Ez egybecseng Győr város azon törekvésével, mely az emberek mozgás és sport iránti lelkesedését kívánja erősíteni”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Győr városa nem csak az Audi Hungariának, hanem számos világszínvonalú sporteseménynek és sikeres sportegyesületnek is otthont ad. Ennek a pezsgő sportéletnek vállalatunk is aktív részese, hiszen büszke támogatói vagyunk a győri kézilabdás hölgyeknek és a kis focistapalántáknak is, emellett számos sportesemény sikeréhez járulunk hozzá. A város és az Audi Hungaria újabb összefogásának eredménye ez a kültéri fitneszpark, mely tökéletesen kiszolgálja a mai kor igényeit, és minden korcsoportnak kiváló sportolási helyszínt biztosít. Meg vagyok róla győződve, hogy munkatársaink és a város lakói is sok örömet lelnek ebben a létesítményben”, fűzte hozzá Dr. Knáb Erzsébet.

A park és az eszközök teljes egészében saját fejlesztésűek, amelyhez egy komplex edzésmódszer, az Active Body System (ABS) is tartozik, ami a különböző izomcsoportok erősítésére, nyújtására, a mozgáskoordináció, stabilizáció fejlesztésére és az állóképesség növelésére kidolgozott edzésmódszer.
A parkba telepített eszközök több ezer különféle gyakorlat elvégzésére adnak lehetőséget. Megtalálható benne egy komplett CrossCore állomás, a központi torony pedig 27 edzésállomást foglal magában. Az eszközök széles körének köszönhetően egyszerre akár ötven ember edzését is kiszolgálja a park, akik kardió, zsírégető, izomnövelő, erő-állóképesség fejlesztő és rehabilitációs jellegű feladatokat, valamint ezek kombinációit tudják végezni az ízületeket védő 6 cm vastag gumiborítású felületen.


Fotón balról: Kiss László, a Yakuza Fitness Győr instruktora, Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Tálos Gergő, a Yakuza Fitness Győr társtulajdonosa

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap