Magyar szakmunkástanuló a Volkswagen konszern legjobb szakmunkástanulói között

2015. 10. 13.

• Magas rangú kitüntetés Horváth Levente autószerelő tanuló számára
• Matthias Müller, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke: „Szakmunkástanulóink fontos részét alkotják a Volkswagen csapatának”
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „A rangos díj duális szakképzési rendszerünk színvonalát és eredményességét jelzi”

Wolfsburg/Győr, 2015. október 13. – A Volkswagen konszern „Best Apprentice Award 2015” díjjal tüntette ki legjobb szakmunkástanulóit. A díjazottak között volt Horváth Levente, az Audi Hungaria autószerelő szakmunkástanulója. A nemzetközi kitüntetést idén 12 hölgy és 33 férfi szakmunkástanuló kapta meg 40 konszerntelephelyről, a világ 5 kontinensének 19 országából. A kitüntetett tanulók kiváló teljesítményükkel és szakmai kompetenciájukkal érdemelték ki az elismerést.
 

A kitüntetéseket Matthias Müller, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke, Dr. Horst Neumann, a Volkswagen AG személyügyekért, szervezetért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja és Bernd Osterloh, a konszern üzemi tanácsának elnöke adták át. A díjátadóra a konszern igazgatótanácsi és üzemi tanácsi ülése keretében került sor Wolfsburgban. A „Best Apprentice Award” díjátadó ünnepséget az idei évben 15. alkalommal rendezte meg a vállalat. 2001 óta több mit 380 szakmunkástanuló részesült a rangos elismerésben.

„20.000 szakmunkástanulónk fontos részét alkotja a Volkswagen csapatának,” fogalmazott Matthias Müller. „Büszkék vagyunk és szükségünk is van rájuk, hogy szembenézzünk a vállalatunkon belüli, valamint a járműipar egészét érintő változásokkal.”

„A kitüntetés Horváth Levente és egyben vállalatunk számára is fontos elismerés, hiszen a rangos díj duális szakképzési rendszerünk színvonalát és eredményességét jelzi”, hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet.

Az Audi Hungaria elismert duális szakképzési rendszerében 2001 óta 1700 tanuló szerezte meg szakmáját. A vállalat iránt továbbra is nagy az érdeklődés a leendő fiatal munkavállalók körében: nyáron 110 fiatal kezdte meg képzési idejét, akiknek magas színvonalú oktatását felkészült szakoktatók biztosítják. A szakképzés terén az Audi Hungaria szorosan együttműködik a győri Lukács Sándor, Pattantyús Ábrahám Géza és Kossuth Lajos szakképző intézményekkel.

 

A képen balról: Bernd Osterloh, Horváth Levente, Matthias Müller és Dr. Horst Neumann
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap