Nagy sikert aratott az Audi Hungaria második Önkéntes Napja

2015. 09. 12.

• Több mint 600 munkatárs vett részt 36 közhasznú projektben Győrben és környékén
• Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató: „Közösen sok mindenre képesek vagyunk“
• Három kiemelt projekt a leginkább rászorulók támogatására

2015. szeptember 12. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. munkatársai idén is bizonyították elkötelezettségüket: Az Audi Hungaria második Önkéntes Napja messze felülmúlta a tavalyi év sikerét. Több mint 600 munkatárs dolgozott ma önkéntesen 36 projekten Győrben és környékén.

„Örömmel tölt el, hogy ilyen sok munkatárs vett részt az Audi Hungaria második Önkéntes Napján. Igazán remek projekteket valósítottunk meg szülővárosunkban, Győrben és környékén“, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Elhivatottságunk és felelősségvállalásunk túlmutat a gyár területén. Célunk, hogy munkánkkal jelentősen hozzájáruljunk a győri régió életszínvonalának növeléséhez.”

Az Audi Hungaria munkatársai különböző egészségügyi-, szociális-, oktatási-, természetvédelmi- és sportprojekteket kezdeményeztek, amelyeket kollégáikkal közösen meg is valósítottak. Három projekt kiemelt támogatást kapott: az „Értelmi fogyatékosok rehabilitációs intézetének felújítása” Koroncón, a „Felújítási munkálatok az Autista Lakóotthonban” Mindszentpusztán és a „Kert kialakítása a Családsegítő Szolgálat számára” Győrben. Mindhárom projekt nagyban hozzájárul a rászorulók életkörülményeinek javításához.

Emellett számos iskola, óvoda és idősek otthona is megújult az Audi Hungaria munkatársainak köszönhetően, valamint számos játszóteret és sportpályát is felújítottak. Idén először valósítottak meg a munkatársak Győrtől távolabbi településeken, többek között Komáromban és Pápán is, projekteket.

Az Audi Hungaria célul tűzte ki, hogy hagyományt teremtsen az Önkéntes Nappal, amelyet a munkatársak is széleskörűen támogatnak. Annyira nagy volt az érdeklődés a vállalaton belül a rendezvény iránt, hogy idén mind a projektek, mind a résztvevők számát duplájára emelték.
 

Letölthető állomány

  • Menfocsanaki gyermekorvosi rend 1DX_2915.JPG Letöltés (593,47KB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap