Dr. h. c. Thomas Faustmann Győr város díszpolgára lett

2015. 09. 17.

Győr, 2015. szeptember 17. – Dr. h. c. Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezetésének elnöke díszpolgári címet vett át a mai napon Borkai Zsolttól, Győr Megyei Jogú Város polgármesterétől. A kitüntetéssel a város vezetése Thomas Faustmann Győrért és a régió fejlődéséért végzett munkáját ismerte el.

Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere a mai napon díszpolgári címet adományozott Dr. h.c. Thomas Faustmann-nak, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatójának. A városi közgyűlés ezzel a kitüntetéssel ismerte el és köszönte meg Dr. h.c. Thomas Faustmann a város és a régió fejlődése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységét. Thomas Faustmann sokat tett a város, az Egyetem és az Audi gyümölcsöző együttműködéséért, amelynek fenntartásához és erősítéséhez „A jövő Győrben épül“ közös szlogen szellemében járult hozzá.


Személyét és munkásságát egész Magyarország nagyra értékeli, ezt mutatja, hogy 2007-ben a magyar autóipar fejlődése érdekében végzett munkájáért a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetését vehette át.
A győri Széchenyi István Egyetem 2014-ben az Egyetem és az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. közötti oktatási és kutatási együttműködések kiépítése iránti elkötelezettségét díszdoktori címmel ismerte el.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap