Az új Audi TT Roadster megérkezett Európába

2015. 03. 25.

Győr, 2015. március 25. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél 2014 novemberében kezdődött meg az Audi TT Roadster harmadik generációjának sorozatgyártása. Mára kiszállításra került az európai piaci bevezetéshez szükséges 1000 darab nyitott tetős sportautó.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy határidőre sikerült legyártanunk az Audi TT Roadster európai piaci bevezetéséhez tervezett darabszámot, amely munkatársaink rugalmas és elkötelezett munkájának köszönhető”, mondta Gerd Walker, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója.


Az Audi TT Roadster az Audi A3 Limousine, az A3 Cabriolet és a TT Coupé után immár a negyedik modell, amely teljes gyártási mélységben Győrben készül. A TT Roadster jelenleg tíz alapszínben és fekete vászontetővel rendelhető, a későbbiek során bővül a paletta a bézs és szürke vászontetővel is. A TT Roadster tíz európai országba történő kiszállításával egy időben megvalósult a TTS Coupé európai piaci bevezetése is. Az európai kereskedők és vevők után a világ valamennyi országába megérkeznek a Győrben készülő dizájnikonok.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap