Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar új partnere

2015. 03. 16.

• Együttműködési szerződés 2018-ig
• Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „A régió legnagyobb munkáltatójaként kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás“
• Koncert a jövőbeli együttműködés jegyében

Győr, 2015. március 13. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. és a Győri Filharmonikus Zenekar az együttműködés útjára lépett. A három évre szóló szponzori szerződés aláírásával tovább erősíti a motor- és járműgyártó a régió kultúrája iránti elkötelezettségét. A jövőbeli partnerséget pénteken egy ünnepélyes koncerttel nyitják meg.
„A Győri Filharmonikus Zenekar már járműgyárunk megnyitóján is egyedülálló ünnepi hangulatot teremtett. Így különös öröm számunkra, hogy új partnerünkként köszönthetjük a nemzetközileg elismert zenekart“, mondta Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Elkötelezettek vagyunk a szociális és kulturális ügyek támogatása mellett. A régió legnagyobb munkáltatójaként kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Ahogy a Filharmonikus Zenekarnak, az Audi Hungariánál nekünk is tökéletesen kell együttműködnünk, hogy a végén egy nagyszerű mű szülessen.“

Rachmaninow és Beethoven darabjai Berkes Kálmán vezényletével szerepelnek az ünnepi koncert programján, amellyel hivatalosan is kezdetét veszi az Audi Hungaria és a Filharmonikus Zenekar együttműködése.

A zenekar igazgatója, Fűke Géza az Audi Hungariával való új együttműködésről: „Nagy elismerés számunkra, hogy egy ilyen neves prémiumgyártó mellénk állt. Az Audi Hungaria motorjaival és autóival fejezi ki a szépséget és minőséget, mi a hangszereinkkel keltjük ezeket életre.“

A Győri Filharmonikus Zenekar a 19. század második felében alapították, 1968-ban vált hivatásos együttessé. Azóta szinte valamennyi európai országban és a tengerentúlon is számos sikeres koncertet adtak. A zenekar kiemelkedő szerepet játszik a régió zenei és kulturális életében. A közelmúltban jelentős fejlődésen ment keresztül a zenekar, amit a velük közösen fellépő szólisták – Kocsis Zoltán, Bobby McFerrin, Ránki Dezső, King’s Singers, Cyprien Katsaris, Ennio Morricone – sora is fémjelez.

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének. A Győri Filharmonikus Zenekar mellett a prémiumgyártó 2002 óta főtámogatója a világhírű Győri Balettnek. Emellett a vállalat számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét. Az Audi Hungaria kiemelt partnere a népszerű Experidance Tánctársulatnak is.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap