Középpontban a tapasztalat: ismét Szakértők Napja az Audi Hungariánál

2015. 02. 17.

• Kétnapos szakmai-toborzási rendezvény tapasztalt munkavállalók számára
• Hosszú távú karrierlehetőség Magyarország „Legvonzóbb munkáltatójánál”
• Tesztvezetés és szakmai programok 60 résztvevővel

Győr, 2015. február. 17. – Az Audi Hungaria 2015-ben ismét megrendezi toborzó rendezvényét tapasztalattal rendelkező autóipari szakemberek számára. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezők közül 60 pályázó kap meghívást az egyedülálló programra.
„Vállalatunk dinamikus fejlődésének tanúbizonysága, hogy folyamatosan újabb és újabb munkatársakat keresünk. Magyarország „Legvonzóbb Munkáltatójaként” innovatív feladatokkal és kihívásokkal teli, hosszú távú karrierlehetőséget kínálunk a pályázóknak”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Idén a gyártástechnológia-tervezés, a villamos gépek és járműhajtások, a mechanikus megmunkálás valamint a motorlogisztika területén tapasztalattal rendelkező érdeklődők nyerhetnek bepillantást a világ legnagyobb motorgyárának és egyik legkorszerűbb autógyárának működésébe. A program keretein belül a résztvevők érdekes szakmai előadásokat hallgathatnak meg az érintett területek témái közül, valamint gyakorlatorientált workshopok alkalmával ismerkedhetnek az Audi Hungariánál zajló munkafolyamatokkal. A személyes villáminterjúk során a meghívottaknak lehetősége nyílik megismerni a vállalat felvételi rendszerét, szakmai perspektíváját, ezáltal nagyobb eséllyel jelentkezhetnek a meghirdetett állásajánlatokra. A rendezvényt tovább színesíti a tematikus, szakterületekre szabott gyárlátogatás, az Audi modellek tesztvezetése során pedig a résztvevők testközelből is átélhetik a „haladás technikáját”.

A programra a www.audi.hu/szakertoknapja oldalon regisztrálhatnak az érdeklődők.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap