Új, csúcsmodern szélcsatorna az Audi Hungariánál

2014. 10. 10.

• Minőségellenőrzés a legmagasabb szinten
• Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „Ideális előfeltételek, hogy ‚A haladás technikáját‘ biztosítani tudjuk“

Győr, 2014. október 10. – Új szelek fújnak a minőségért az Audi Hungariánál: mától egy szélcsatornával egészül ki a győri járműgyártás minőségbiztosítási rendszere. A 250 négyzetméteres épületben mostantól fontos teszteket és vizsgálatokat végeznek a mérnökök a Győrben gyártott modelleken.

„Az új szélcsatorna megnyitásával egy különösen hasznos eszköz áll rendelkezésünkre a minőségellenőrzés területén. Segítségével a vevők számára fontos aeroakusztikai szempontokat vizsgálunk, és folyamatosan optimáljuk termékeinket. Ezáltal a csúcsmodern szélcsatorna megteremti az ideális előfeltételeket, hogy ‚A haladás technikáját‘ továbbra is biztosítani tudjuk“, hangsúlyozta Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

A szélcsatornában egy háromtonnás ventilátorbefúvó gyorsítja a levegőt 160 km/órás sebességre, amely egy orkán erejű szélnek felel meg. Ilyen körülmények között vizsgálják az Audi Hungaria mérnökei pl. az autók belső terének teljes zajszintjét. A minőségbiztosítás szakemberei jelenleg a Győrben gyártott Audi A3 Limousine, Audi A3 Cabriolet és Audi TT Coupé modelleket ellenőrzik az új eszközzel. Még ebben az évben elkezdődik az Audi TT Roadster tesztelése is, amely szintén teljes egészében Győrben készül majd.

A szélcsatornában végzett vizsgálatok hozzájárulnak az autók optimalizálásához, amelyek növelik az Audi-vásárlók elégedettségét: az alacsonyabb légellenállásnak köszönhetően csökken az üzemanyag-fogyasztás, nő a teljesítmény és a vezetési komfort.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap