Audi Hungaria: váltás az ügyvezetésben július 1-jétől

2014. 07. 01.

• Herbert Steiner az új motorgyártásért felelős ügyvezető igazgató, Achim Heinflinget váltja
• Az Audi termelésért felelős igazgatótanácsi tagja, Dr. Hubert Waltl: „Steiner tovább folytatja a győri motorgyártás sikeres bővítését.“
• Az Audi személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja, Prof. h.c. Thomas Sigi: „Az új ügyvezető sok éves nemzetközi tapasztalatát hozza magával.“

Győr, 2014. július 1.– Herbert Steiner (41) 2014. július 1-jével veszi át az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatói pozícióját Achim Heinflingtől. Steiner a barcelonai SEAT Componentes-től (korábban Gearbox del Prat, S.A.) vált a győri motorgyárhoz. A mérnök-közgazdász 17 éve dolgozik különböző pozíciókban a Volkswagen Konszernnél, ebből 9 évet töltött az AUDI AG-nál Ingolstadtban.
„Herbert Steiner egy tapasztalt menedzser a termelés területén, és már sok évet töltött az Audi kötelékében. Rendelkezik azzal a tudással, amellyel tovább folytathatja a győri motorgyártás sikeres bővítését”, mondta Dr. Hubert Waltl, az AUDI AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja.

„Az Audi Hungaria ma a világ legnagyobb motorgyára”, mondta Prof. h.c. Thomas Sigi, az AUDI AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja. „Sok éves nemzetközi tapasztalatával Herbert Steiner tovább írja ezt a sikertörténetet.”

Steiner Ausztriában született, mérnök-közgazdász a gépészet és energia technológia területén, diplomáját a grazi műszaki egyetemen szerezte. 1997-ben kezdte karrierjét a Volkswagen brazíliai gyárában, majd 1999-ben váltott az AUDI AG-hoz Ingolstadtba, ahol a kontrolling, pénzügy és beszerzés különböző területein tevékenykedett. 2002-ben Steiner a beszerzésért felelős igazgatósági tag asszisztensi pozícióját vette át, majd 2004-ben a beszerzési stratégia és rendszerek területének vezetője lett.

A most 41 éves Steiner 2006-ban váltott a SEAT S.A. martorelli telephelyére, ahol az ügyvezetés irodavezetői feladatait látta el négy éven keresztül. 2010 óta Steiner a Volkswagen Konszern egyik váltókat gyártó üzemének, a Seat Componentes (korábbi Gearbox del Prat, S.A.) ügyvezető igazgatója volt.
Herbert Steiner a motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatói pozíciót Achim Heinflingtől veszi át, aki visszatér Ingolstadtba, és a gyártástervezés motorok/aggregátok terület vezetője lesz.
Dr. Hubert Waltl köszönetét fejezi ki Achim Heinflingnek a sokéves elkötelezett és eredményes munkájáért. Vezetése alatt a motorgyártás jelentős fejlődésen ment át, és több mint 100 új motor sorozatgyártása indult el. Mára évente mintegy kétmillió motor készül a győri gyártósorokon. Ezáltal a termékpaletta bővítése és a motorgyártás gyártási mélységének növelése szorosan kötődik személyéhez. Sokéves elkötelezett munkája alatt az Audi Hungaria a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap