Már a 100. gyakornok folytatja új munkatársként pályafutását 2012-ben

2012. 10. 11.

• Kimagasló karrierlehetőségek
• Évente mintegy 300 gyakornok az Audi Hungariánál
• Utánpótlás biztosítás a személyügyi stratégia középpontjában

Példaértékű program az utánpótlás biztosítására az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél: Ebben az évben már a 100.gyakornok folytatja új munkatársként pályafutását az Audinál Győrben. Papp Zoltán, az Óbudai Egyetem gépészmérnöki szakán szerzett diplomát és a vállalat motorgyártás területének minőségbiztosításán, analízismérnökként helyezkedett el. Évente mintegy 300 gyakornok gazdagítja tudását gyakorlati tapasztalatokkal az Audi Hungaria különböző területein.

„Örülök, hogy immár a 100. gyakornokot üdvözölhetjük Audis munkatársként a vállalatunknál. Ez utánpótlás programunk sikerének bizonyítéka” – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A tehetséges végzős egyetemi és főiskolai hallgatóknak gyakorlatukat követően munkaszerződést és fejlődési lehetőséget kínálunk vonzó keretfeltételekkel.”

A vállalat 2011-ben indította új gyakornoki programját. Ennek keretében a vállalat gyakornokai sokrétű tapasztalatot gyűjthetnek az Audi Hungariánál és megismerhetik egy nagy, komplex autóipari vállalat működését. Ezenkívül a tehetséges hallgatók nyelvtanfolyamon is részt vehetnek és külföldi munkavégzésre is nyílik lehetőségük.

Évente mintegy 300 gyakornok dolgozik a vállalat különböző területein. Különösen keresettek a műszaki, gazdasági és informatika szakos nappali tagozatos hallgatók, pályázni német nyelvismerettel és legalább négy lezárt szemeszterrel lehet. 2011-ben összesen 358 hallgató töltötte gyakorlati idejét vagy írta szakdolgozatát a vállalatnál.

A vállalatot pályakezdők és tapasztalt munkavállalók ebben az évben immáron negyedszer választották Magyarország „Legvonzóbb Munkáltatójának“.

A fotón Manuela Meske-Schubert, vezető Nemzetközi kiküldetések és személyügyi marketing köszönti Papp Zoltánt
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap