313 lóerővel erősít az AUDI ETO KC új edzője

2012. 08. 31.

• A6 Avant Ambros Martínnak, a csapat vezetőedzőjének
• 20 jármű a klub vezetőségének és a játékosoknak

Az AUDI ETO KC új vezetőedzője, Ambros Martín a mai napon átvette új szolgálati járművét, egy Audi A6 Avant modellt.
A Spanyolországból érkező edző egy temperamentumos, brillant fekete színű autóval élheti át a dinamizmust az utakon, melyet egy 3.0 literes hathengeres dízel motor hajt.

A népszerű hathengeres motorból, melynek jelenleg 26 változatát építik be a Volkswagen Konszern 11 modelljébe, mára több mint kétmilliót gyártott a vállalat.

A 313 lóerős hathengeres dízelmotorral felszerelt, bársonybézs bőr üléshuzattal és a legkorszerűbb technikával felszerelt autót Rozman Richárd, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató adta át az edzőnek.

„Örülünk, hogy stratégiai együttműködésünk keretében az új edző munkáját és taktikai tudását prémium járművel támogathatjuk, a kiváló stratégiai gondolkodás így egészül ki megbízható technológiai csúcsteljesítménnyel” - mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Az Audi Hungaria jelenleg 20 járművet állít a nyolcszoros magyar bajnok csapat menedzsmentjének, szakmai stábjának és játékosainak rendelkezésre, többek között Q7, A6, Q5, A4 és A3-as modelleket.
A vállalat 2006 óta a női kézilabda csapat névadó főszponzora, melyet 2012 áprilisában újabb három évre hosszabbított meg a klubbal.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap