Új épületben az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központja

2012. 07. 27.

• Több mint 2,8 milliárd forint értékű beruházás
• Hatékonyságnövelés és folyamat-optimalizálás az új központban
• Mintegy 30 új munkahely az év végéig

A mai napon avatták fel a Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) új épületét az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél, amelyben egy tető alá kerül a kísérleti motorokkal kapcsolatos minden gyártási tevékenység. A vállalat az új központ megvalósításával több mint 2,8 milliárd forintot fordított termék-és folyamat-optimalizálásra.

„Az új Kísérleti Motorgyártó Központ optimális feltételeket teremt a fejlesztés és termelés hatékony együttműködéséhez. Ez különösen fontos új, hatékony motorjaink bevezetésénél“, mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatója.

Az új központban a munkatársak az új motorok sorozatgyártásra alkalmas fejlesztésével és a termelési folyamatok optimalizálásával foglalkoznak. A központban kísérleti motorok építése, vizsgálata és sorozatgyártáshoz szükséges előkészítése folyik. Így a fejlesztés és gyártás már a fejlesztési folyamat korai szakaszától együtt dolgozhat, ezzel még nagyobb hatékonyságot érve el. Az új, mintegy 7 300 négyzetméter nagyságú épület a műszaki fejlesztés és gyártástervezés területeinek közvetlen szomszédságában épült. A Kísérleti Motorgyártó Központ munkatársai nemcsak az Audi Hungaria és Audi AG projektjein dolgoznak, hanem a Volkswagen Konszerntől is kapnak megbízásokat.

Mintegy 90 munkatárs dolgozik jelenleg a központban. Év végéig közel 120 főre növekszik a munkatársi létszám. Szakképzett mérnökök, technikusok és berendezés-kezelők jelentkezését várják.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap