20 000. látogató az Audi Hungariánál

2012. 06. 28.

• Nagy érdeklődés a gyárvezetések iránt: 1 000 látogató havonta
• Thomas Faustmann, ügyvezető igazgató: „Megmutatjuk vendégeinknek a motor-és járműgyártás csúcstechnológiájú világát.“
• Ingyenesen igénybe vehető gyárlátogatások

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. évről évre számos külföldi és hazai vendéget csalogat a vállalathoz: a mai napon ünnepélyesen köszöntötték az Audi Hungaria Látogatói Központ 20 000. látogatóját. Bajkó Norbert Nagykanizsáról egy jutalom-kirándulás keretében érkezett Győrbe. Az Audi Hungaria Látogatói Központ megnyitása óta, azaz 2010 végétől havonta átlagosan 1 000 vendég nyer betekintést a vállalat gyártási tevékenységébe.

„Nagyon örülök a vállalatunk iránti nagy érdeklődésnek. Ezzel bepillantást engedünk vendégeinknek az Audi Hungaria motor-és járműgyártásának csúcstechnológiájú folyamataiba“ – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Különösen örvendetes, hogy sok tanuló csak a gyárlátogatás kedvéért utazik Győrbe az ország minden részéről.“

Szervezett gyárvezetések biztosítják, hogy a vendégek egy felejthetetlen napot töltsenek az Audi Hungariánál és ezáltal megtapasztalhassák azt a precizitást és technológiát, ami a motorok és járművek gyártásában rejlik. A látogatók emellett az Audi Hungaria Shopban bőráruk, ruházat és kiegészítők széles kínálatából választhatnak.

A látogatók 45 százaléka hazai és külföldi turista, 30 százaléka tanuló, míg 25 százaléka vállalat, intézmény képviselője.
Naponta három gyárvezetést tartanak magyar, német, illetve angol nyelven. Jelentkezni a http://audi.hu/hu/gyarlatogatas/ oldalon lehet.

A fotón Lőre Péter, Igazgató Vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok (jobbra) köszönti a 20 000. látogatót, Bajkó Norbertet
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap