Az Audi Hungaria támogatja az Alternatív Hajtású Járművek Versenyét

2012. 04. 27.

• Széchenyi Futam mérnököknek és mérnök-hallgatóknak már hetedik alkalommal
• Középpontban az innovatív technika és a környezettudatosság
• „I-M Concept Award“ – Díj a legkreatívabb fejlesztési koncepciókért

Kreativitás és feltaláló szellem a középpontban: Ezen a hétvégén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre a „Széchenyi Futam“ Győrben. A nemzetközi versenyen 50 csapat alternatív hajtású járműve áll rajthoz. Ebben az évben a vállalat főszponzorként „I-M Concept Award“ elnevezésű díjjal tünteti ki a legkreatívabb fejlesztési koncepciókat.

„Innovatív motorok és járművek gyártójaként szívesen támogatjuk ezt a versenyt. Ezzel lehetőségünk nyílik arra, hogy „Legvonzóbb Munkáltatóként“ kapcsolatot építhessünk lehetséges jövőbeni munkatársainkkal – ugyanis a tehetséges mérnökök különösen keresettek nálunk“ – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Ebben az évben 50 csapat járműve áll rajthoz. A versenyzők Győr belvárosában mutatják be, és gyorsasági valamint hosszúsági szakaszokon tesztelik egyénileg épített vagy átépített találmányaikat. Járműveik elektromos hajtásúak, illetve napenergia, sűrített levegő vagy hidrogén hajtja őket.

Ebben az évben az Audi Hungaria a legkreatívabb fejlesztési koncepciókat is jutalmazza. A résztvevők három kategóriában nyújthatják be ötleteiket: részegység fejlesztés, tanulmányautó, szériajármű-átalakítás. Az autóipar és az Audi Hungaria szakértőiből álló zsűri értékeli a koncepciókat, és a legjobb ötleteket 4000 euró összdíjazásban részesíti.

Ebben az évben a vállalat mintegy 400 felsőfokú végzettségű munkatárs felvételét tervezi. A vállalat várja szakképzett, német nyelvtudással rendelkező fiatalok jelentkezését az új járműgyárba, valamint a motorgyártás, a gyártástervezés, a műszaki fejlesztés, a kísérleti motorgyártó központ, a logisztika, a minőségbiztosítás és a szerszámgyár területeire.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap