Elindult a szakképzési év az Audi Hungarianál

2010. 02. 04.

• 85 gyakornok kezdi meg tanulmányait tíz szakmában
• 150 szakmunkástanuló pályázott a gyakornoki helyekre
• Csúcstechnológiájú berendezések a szakszerű képzésért

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft-nél közel 150 szakmunkástanuló pályázott a tíz szakmában kínált gyakorlati helyekre. A felvételi vizsga után 85 szakmunkástanuló kezdi meg gyakorlati idejét a vállalatnál februárban. A moduláris szakképzés keretében megvalósuló gyakorlatorientált képzés fejlesztéséhez új, csúcstechnológiájú berendezéseket állítottak üzembe.

„Az Audi Hungaria tudatosan fektet be a fiatalok szakképzésébe. Ez része a hosszútávú személyügyi stratégiánknak. Magasan képzett munkaerőutánpótlással tartósan biztosíthatjuk vállalatunk versenyképességét és jövőjét”, mondta Rozman Richárd, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyi igazgatója.

Az a 85 szakmunkástanuló, aki sikerrel teljesítette a felvételi vizsgát, tíz különböző szakmában kezdi meg gyakorlatát az Audi Hungarianál. A három legnépszerűbb Audi-szakma mellett, mint az autógyártó, szerszámkészítő és gépi forgácsoló, a szakmunkástanulóknak gyakorlati helyeket kínálnak többi között a mechatronikus, autószerelő, fényező, automatikai műszerész, és autóelektronikai műszerész szakmákban. A szerszámkészítők esetén az Audi Hungariánál töltött gyakorlati időszak három, a gépi forgácsolóknál kettő, a többi területen egy év.
Az Audi Hungaria innovatív technológiával készült motorok és autók gyártójaként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyakorlatorientált szakképzést a legmodernebb berendezésekkel támogassa. Ennek érdekében a vállalat az elmúlt évben 8 millió forint értékű új berendezést helyezett üzembe.
A csúcsmodern CNC gépekkel felszerelt megmunkálóközpontban a jövőbeli szakmunkásoknak lehetősége nyílik a legújabb technológiák, mint a háromdimenziós szimuláció és a grafikus megjelenítés megismerésére.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap