Beszállítói fórum az Audi Hungariánál

2012. 04. 02.

• Információs rendezvény a készülő autógyár új beszállítóinak
• Középpontban a járműgyártás

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. az elmúlt pénteken fórumot szervezett az új járműgyár 33 beszállítójának Győrben. A rendezvény céljának megfelelően a partnercégek képviselőit tájékoztatták az új gyár minőségbiztosítási és logisztikai követelményeiről, valamint tapasztalatot cseréltek megalapozva a jövőbeli sikeres együttműködést. A vállalat partnerei között, akik többnyire főalkatrészeket szállítanak majd az új járműgyárba, három olyan vállalat is található, akik a jövőben Magyarországon fogják az új Audi modellhez szükséges komponenseket gyártani.

Az Audi Hungaria minőségbiztosítási szakértői a vállalat beszállítói-és alkatrész menedzsment követelményeiről tájékoztatták az üzleti partnerek képviselőit. „Az idejekorán elindított intenzív együttműködés az új járműgyártás partnereivel létfontosságú jövőbeli sikereink eléréséhez“ – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke. „Üdvözöljük, ha beszállítóink a gyár közvetlen közelében lévő telephelyeikről szállítják majd a gyártásunkhoz szükséges alkatrészeket. Ezzel lehetőséget teremtünk a rövid átfutású minőségi folyamatok biztosítására és a gyártási lánc optimális kialakítására.“

A már jól bevált beszállítók mellett a Rehau vállalat a lökhárító, a Thyssen Krupp az első és hátsó futóműhöz szükséges alkatrészek, valamint a TI Automotiv a tankrendszerek gyártásával olyan új partnerek, akik a jövőben Magyarországon gyártják az új Audihoz szükséges alkatrészeket. Az Audi Hungaria Magyarországon számos beszállítóval áll üzleti kapcsolatban, ebből ötvenen szállítanak motor-és járműgyártáshoz szükséges széria-alkatrészeket. A vállalat évek óta törekszik a magyar beszállítói arány növelésére, amely a gyárbővítéssel folyamatosan emelkedni fog.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap