Az Audi Hungaria a MOBILIS partnere

2012. 03. 14.

• Megnyílt az Interaktív Kiállítási Központ Győrben
• Bepillantás a mozgás fizikájának és a járműipar világába
• Gyermekek és fiatalok műszaki érdeklődésének felkeltése

„Mozgásban a tudomány!“ – ezzel a mottóval nyitotta meg kapuit ma a MOBILIS Központ. Az Interaktív Kiállítási Központ 74 kiállítási eszközzel nyújt betekintést a fizika és az autóipar világába. Az Audi Hungaria alkatrészekkel és egy Audi TT modellel támogatta a kiállítóközpont létrehozását és a jövőben is a MOBILIS fő partnere lesz.

„Az Audi Hungaria számára egyértelmű volt, hogy támogatja ezt a kezdeményezést. Ez kiváló lehetőség számunkra, hogy újításainkat és technológiáinkat megmutassuk a nagyközönségnek, és felkeltsük a fiatalok érdeklődését a műszaki szakmák iránt. Ezzel nemcsak a vállalat, hanem az egész autóipar és Győr város vonzerejét is növeljük“, - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke.

A MOBILIS Központban a mobilitással kapcsolatos interaktív kiállítási eszközök találhatók, többek között járműirányítás és vezérlés, energia és meghajtás, valamint tervezés és gyártás témakörökben. A látogatók állandó és időszakos kiállításokon gyűjthetnek tapasztalatot a mozgás és járműgyártás világából, valamint számos tudományos rendezvényen vehetnek részt. Az Audi Hungaria támogatásával elősegíti a gyermekek és fiatalok műszaki szakmák és tanulmányok iránti érdeklődését, és egyben növeli az Audi márka imázsát a győri régióban.

 

A képen: Dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi István Egyetem rektora, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap