Audi Hungaria ismét a "Legvonzóbb Munkáltató"

2012. 03. 01.

• A győri vállalat immár negyedik alkalommal a dobogó legmagasabb fokán
• A Munkáltatói Márka Kutatás 247 magyarországi vállalatot értékelt
• 400 új munkahely magasan képzett diplomások számára

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. immár negyedik alkalommal nyerte el a „Legvonzóbb Munkáltató“ címet Magyarországon. A piaci közvélemény-kutatást az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó vállalat és az AIESEC nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet végezte 27 000 fős adatbázis alapján.

„Nagyon örülünk ennek a kitüntetésnek, mivel rendkívül dinamikus fejlődés jellemzi vállalatunkat, és 2012-ben mintegy 400 felsőfokú végzettségű munkatárs felvételét tervezzük“, - mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Munkatársainknak kiváló jövőképet és karrierlehetőséget kínálunk versenyképes körülmények között“, - folytatta Rozman.

A Munkáltatói Márka Kutatás során a pályakezdő és tapasztalt válaszadók értékelték többek között az egyes vállalatok vonzerejét, versenyelőnyeit, egyedi vonásait. A vállalatok tájékoztatást adtak HR-stratégiájukról, toborzási- és belépési programjaikról, juttatásaikról és az általuk kínált szakmai fejlődési lehetőségekről. A felmérés 12 ipari ágazatot és több mint 240 magyarországi vállalatot vizsgált.

2011 végén az Audi Hungaria 7 322 munkatársat foglalkoztatott. Ebben az évben a vállalat mintegy 400 diplomás munkatárs felvételét tervezi. Elsősorban az épülő járműgyárba, a motorgyártás területeire, a gyártástervezésre, a műszaki fejlesztésre, a kísérleti motorgyártó központba, a logisztikai területekre, a minőségbiztosításra és a szerszámgyárba keres a vállalat német nyelvtudással rendelkező magasan képzett fiatalokat.

Az Audi Hungaria nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás támogatására. Tehetséges hallgatók már az Audi Adventure gyakornoki program vagy a nemzetközi Trainee-program során megismerkedhetnek a vállalattal. A vállalat számos kutatási- és fejlesztési témában, valamint szakmai projektekben dolgozik együtt a győri Széchenyi István Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel. A vállalat mindkét egyetemen szervez szakmai előadásokat. A felsőoktatási intézményekkel való magas színvonalú együttműködés és a munkáltatói vonzerő fontos részét képezik a vállalat hosszú távú személyügyi stratégiájának.

„Számos vonzó programmal célozzuk meg a tehetséges hallgatókat, a tapasztalt mérnököket és közgazdászokat. Ezzel jelentősen hozzájárulunk munkáltatói imázsunk növeléséhez”, hangsúlyozta Rozman Richárd.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap