A 10 éves műszaki fejlesztés járműfejlesztéssel bővül

2011. 12. 05.

• A motorfejlesztés 10 éves jubileumot ünnepel
• Járműfejlesztés: több mint 2 milliárd forint értékű beruházás, 70 új munkahely
• Álláslehetőségek tehetséges, kreatív mérnököknek

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Motorfejlesztő Központja ma ünnepli 10 éves fennállását. A vállalat az elmúlt évtizedben több mint 9 milliárd forintot fektetett a motorfejlesztésbe és 150 munkahelyet hozott létre ezen a területen. Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. fejlesztési tevékenységét járműfejlesztéssel bővíti a jövőben. A következő években az új terület kiépítésével több mint 2 milliárd forint értékű beruházás valósul meg és 70 új munkahely jön létre.

„Ma a Motorfejlesztő Központ kiváló teljesítményét méltatjuk. A munkatársak elkötelezettsége, újító szellemiségük, a termékek és folyamatok területeket átívelő összekapcsolódása „A haladás technikájának“ és vállalatunk sikerességének bizonyítékai“ – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke. „Fejlesztési tevékenységünk új mérföldkőhöz érkezett. A járműfejlesztés eddigi tudásunk és a járműgyártásban kipróbált folyamataink következetes továbbvitele, mely a belénk vetett bizalom eredménye.“

A motorfejlesztés Győrben 2001-ben kezdődött meg. Meghatározó feladatai közé tartoznak a gyártáshoz kapcsolódó fejlesztési tevékenységek, mint a sorozatgyártás és az új termékek felfutásának támogatása. Emellett a terület 150 mérnöke és munkatársa intenzíven foglalkozik különböző fejlesztési projektekkel, például a súrlódási teljesítmény vizsgálatával, csavarozási és akusztikai elemzésekkel. A Motorfejlesztő Központban 13 modern vizsgálópad található, műhelyében a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák.

A járműfejlesztési tevékenység felépítésével két milliárd forint értékű beruházás valósul meg és 70 új mérnöki munkahely jön létre. Az új területen a következő években a gyártási szempontokat előtérbe helyező járműtesztelésre helyeződik a hangsúly, ezzel segítve az új járművek optimális gyártásba kerülését. Az új területen többek között a vevői elvárásoknak megfelelő üzemi körülmények közötti hajtáslánc-és járművizsgálatokkal, járművek tartóstesztjével, komplett járművek numerikus szimulációjával és különböző, speciális analízisekkel foglalkoznak majd.

A vállalat mostantól várja a méréstechnika, numerikus szimuláció vagy motorapplikáció terén tapasztalattal rendelkező szakképzett gépész-és járműmérnökök jelentkezését. A vállalat kiváló lehetőséget teremt tehetséges mérnököknek, hogy alkalmazzák kreativitásukat és szaktudásukat a kutatás-fejlesztés területén a technológiailag legmagasabb szintű termékek világában. Az új tevékenységek megvalósításához a legmodernebb berendezéseket és technológiákat használják, így például nagy teljesítményű számítógépes rendszereket a numerikus szimulációkhoz, valamint vizsgálópadokat az analízis-tevékenységhez.

A képen: Dr. Wolfgang Demmelbauer-Ebner, a motorfejlesztés vezetője és Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke egy vizsgálópadnál a motorfejlesztésen

Letölthető állomány

  • 10 eves a motorfejlesztes 2.JPG Letöltés (4,67MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap