Bővül az Audi Hungaria Szerszámgyára

2011. 09. 19.

• Bokrétaünnep a győri Szerszámgyárban
• 16,5 millió euró értékű beruházás
• Mintegy 60 új munkahely

Bokrétaünnep az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Szerszámgyárában: az elkövetkezendő hat hónapban a Szerszámgyár területe a jelenleginek közel duplájára, 28.000 négyzetméterre nő. A kibővített csarnokban a jövőben mintegy 10.000 négyzetméteren a karosszériaelemek kisszériás gyártása kap helyet. A beruházás összege 16,5 millió eurót tesz ki. A bővítéshez kapcsolódóan a vállalat 2013-ig mintegy 60 új munkahelyet hoz létre.

„A bővítéssel növeljük a szerszámgyár kapacitását, és lehetőséget teremtünk a technológiai fejlődésre és az optimalizálásra. Ezáltal a legjobb feltételek mellett első kézből nyújtunk prémium minőséget”, mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke.

A Szerszámgyár az Audi Hungaria önálló pénzügyi elszámolású szervezeti egységeként működik. A kisszériás karosszériaelemek gyártásával az igazán sportos Audi RS -modellek megbízható beszállítójává vált. Jelenleg 11 párhuzamosan futó járműprojekthez gyártanak több mint 80 különböző karosszériaelemet. Az Audi Hungariánál készülnek többek között az RS5 és R8 egyes külső karosszériaelemei.

A Szerszámgyár 2005-ben nyílt meg Győrben. 2008 óta az Audi Hungaria önálló pénzügyi elszámolású szervezeti egységeként tevékenykedik. Ezen a területen több mint 380 munkatárs dolgozik. A bővítés a Szerszámgyár minden gyártási területén — a készülék- és berendezés - építésen, a szerszámgyártásban és a kisszériás karosszériaelem-gyártásban — lehetőséget teremt az optimalizálásra, a kapacitás növelésére, valamint technológiai fejlődésre.

A csatolt fotón Bernhard Arbesmeier, az Audi Hungaria Szerszámgyárának vezetője, Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke és Michael Breme az Audi szerszámgyárak vezetője

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap