Az Audi Hungaria megnyitja látogatói központját

Az Audi Hungaria megnyitja látogatói központját

2010. 09. 03.

• 120 millió forint beruházás az új látogatói koncepcióba
• Betekintés az Audi Hungaria csúcstechnológiájú gyártási folyamataiba
• Bejelentkezés gyárlátogatásra a www.audi.hu internetes oldalon

Még többen ismerhetik meg az Audi Hungariát: mától a győri vállalat új látogatói központja minden nap lehetőséget biztosít az érdeklődök számára, hogy közelebbről is betekinthessenek a győri Audi telephely gyártási tevékenységébe. A naponta kétszer szervezett gyárlátogatások bepillantást engednek a motor- és járműgyártás csúcstechnológiájú világába.

„A vállalat 1993-as alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb munkaadójává fejlődött – ez egy sikertörténet, amely önmagáért beszél” - mondta Thomas Faustmann az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez a látogatói koncepció ideális lehetőséget biztosít arra, hogy az Audi márka egyedülálló tulajdonságait megmutathassuk és a ’ A haladás technikája’ szlogent átélhetővé tegyük.”

Az Audi Hungaria 120 millió forint beruházással valósította meg az új látogatói koncepciót. A látogatói útvonalak fejlesztése mellett az új reprezentatív fogadóépületbe egy Audi Shopot és egy kávézót is integráltak. A vendégeket a látogatói szolgáltató központ munkatársai kísérik, akik az információkat a motor- és járműgyárban magyar, német és angol nyelven adják át.


Eddig évente négyezren látogattak a győri vállalathoz. „Ezzel a kibővített szolgáltatásunkkal szeretnénk jelentősen növelni ezt a látogatói számot”- mondta Faustmann.

Az érdeklődök a www.audi.hu internetes oldalon, a „gyárlátogatás” link alatt jelentkezhetnek. A látogatások minden nap 10 és 12 órakor kezdődnek. Gyárlátogatáskor a résztvevők száma maximum 25 fő lehet.
Bővebb információk a fent említett internetes felületen érhetők el.
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap