Új ügyvezető igazgató az Audi Hungariánál

2007. 03. 22.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. új termelésért felelős ügyvezető igazgatója Achim Heinfling (43).

Achim Heinfling április 1-jétől veszi át a termelési terület irányítását. Korábban az Audi AG-nál, Ingolstadtban a gyártástervezés területén a
V-motorokért valamint az aggregátok technológiai -és előtervezéséért volt felelős. A gépészmérnök 17 éve az Audi AG munkatársa.

Elődje, Günter Fröhlich (59) ez év március 31-én nyugdíjba vonul. Fröhlich 2004 áprilisa óta töltötte be a győri vállalat termelésért felelős ügyvezetői pozícióját. Tevékenysége alatt az elmúlt három évben az Audi Hungaria rekordszámokat könyvelt el a motorgyártás területén, termékkompetenciáját egy nagyteljesítményű tízhengeres motorral bővítette. Günter Fröhlich irányítása alatt számos technológiai újítást vezettek be a magyar telephelyen és elindult egy, a termelékenység növelését célzó stratégiai folyamat, melynek keretei között az ő kezdeményezésére további intézkedést dolgoztak ki a folyamatok és rendszerek optimalizálása céljából.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap