Az Audi Hungaria különösen kedvelt munkaadó a mérnökhallgatók körében

2007. 04. 10.

• A legvonzóbb iparvállalat Magyarországon
• Felmérés 2000 mérnökhallgató körében
• 70 új mérnöki munkahely az Audi Hungariánál
• Hangsúlyt kap a munkaerő-utánpótlás

Az Audi Hungaria a legvonzóbb iparvállalat a műszaki tanulmányokat folytató egyetemi és főiskolai hallgatók körében Magyarországon. Ez derült ki abból a felmérésből, melyet az AIESEC Nemzetközi Hallgatói Szervezet végzett 2000 hallgató megkérdezésével tíz magyar műszaki főiskolán és egyetemen.

A tanulmány szerint az Audi Hungaria a legjobb helyezést érte el a vonzó termékek, a bérezés, a továbbképzési lehetőségek, a munkafeltételek és karrierlehetőségek terén. Ez az eredmény is hangsúlyozza, hogy az autógyártás, a magyar gazdaság motorjaként nagy vonzerővel rendelkezik főiskolai és egyetemi hallgatók körében.

„Vonzó termékválasztékunk és jövőorientált gyártási technológiáink innovatív munkakörnyezetet és kihívásokkal teli feladatokat kínálnak fiatal mérnökeinknek, továbbá versenyképes jövedelmet és kiváló karrierlehetőségeket.“- mondta Rozman Richárd, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Jelenleg 70 mérnököt keresünk új feladatokhoz pályakezdőket és szakmai tapasztalattal rendelkezőket egyaránt, akik szívesen dolgoznának egy olyan vállalatnál, melynek szlogenje a „Haladás technikája”.

Elsősorban a szerszámgyár, a műszaki fejlesztés, a gyártástervezés, a minőségbiztosítás és a szériabeszerzés területein hozott létre a vállalat új munkahelyeket, ahol jó német nyelvtudással rendelkező mérnökökre és mérnök-közgazdászokra van szükség. Az Audi Hungaria szerszámgyárában mérnöki irányítással terveznek és készítenek többek között olyan szerszámokat, amelyek segítségével karosszériaelemeket gyártanak az Audi Konszern különböző modelljeihez, például az Audi R8-hoz. A műszaki fejlesztés és gyártástervezés területén jelenleg több mint 100 fejlesztő mérnök és gyártástervező dolgozik. Ők tervező és fejlesztő munkájukkal a sorozatgyártást támogatják a különböző motorgyártó területeken.

A tehetséges fiatalok már gyakornokként, illetve diplomaírás céljából is megismerhetik az Audi Hungariát, úgy hogy aktívan bevonják őket a munkafolyamatokba, és ténylegesen projektmunkát végeznek. A vállalat gyakornokainak több mint fele választja később az Audi Hungariát munkáltatójának.

Ezen túlmenően számos főiskolai és egyetemi hallgató dolgozik együtt különböző Audi-szakterületekkel olyan projektekben, melyek a győri Széchenyi István Egyetemen és a Budapesti Műszaki-és Gazdaságtudományi Egyetemen újonnan alapított intézetekkel együttműködve indultak.

A győri székhelyű AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., az AUDI AG 100 százalékos leányvállalata, az Audi és Volkswagen-konszern egyik központi motorszállítója. Ezen kívül Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat is szerelnek össze a győri vállalatnál.
Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország egyik legnagyobb exportőre.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap