Az I. Győri Táncbiennálé főszponzora az Audi Hungaria

2007. 06. 13.

A győri Színház és környéke hamarosan óriási színpaddá alakul át: Az I. Győri Táncbiennálét június 20-től 24-ig rendezik meg magyar és külföldi művészek részvételével. Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. –nél a kultúra támogatása hagyománynak tekinthető, így a vállalat ennek a jelentős rendezvénynek is főtámogatója.

„Innováció és kreativitás: ezek számunkra olyan kulcsfogalmak, melyek az Audi Hungaria vállalati filozófiájához tartoznak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy főtámogatóként állunk a kezdeményezés mellé”. - mondta Dr. Johannes Roscheck, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezetésének elnöke.

A biennálé ideje alatt balettelőadások, kortárs táncművészeti és hagyományos néptáncbemutatók kínálnak gazdag kulturális élményt a város lakóinak és vendégeinek. A programválaszték több mint 30 együttes fellépését tartalmazza. A kulturális kezdeményezés elindítója a Győri Balett társulata volt. Az Audi Hungaria e szerepvállalásával munkatársainak és azok családjai számára is kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Az Audi Hungaria alapítása óta a kultúra támogatója. 2002 óta főtámogatója a Győri Balett együttesének, a Győri Könyvszalonnak és még számos jelentős eseménynek.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap