Füzetcsomagot kaptak az elsőosztályosok az Audi Hungariától

2007. 09. 03.

• A győri elsősöknek füzeteket biztosítanak az iskolakezdéshez

Győrött mintegy 30 általános iskola 1300 elsőosztályos diákja kapott füzetcsomagot az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-től. A három éve indított kezdeményezést a régió azon vállalatai támogatják, melyek számára a társadalmi szerepvállalás különösen fontos. Ebben a tanévben az Audi Hungaria ajándékozta az elsősöknek az iskolai füzetcsomagot.

Az iskolakezdés számos család számára anyagi kihívást jelent. Az Audi Hungaria komolyan veszi társadalmi szerepét és segítséget nyújt a családoknak a füzetcsomag biztosításával.
A régió egyik legnagyobb munkaadójaként az Audi Hungaria a kultúra, sport támogatásával és szociális kötelezettségvállalásával aktív résztvevője a régió társadalmi életének. A vállalat három éve szorosan együtt dolgozik a győri Szabadhegyi Közoktatási Központtal, ahol az Audi Hungaria támogatásával már az óvodában megkezdődik a német nyelv tanítása. A kétnyelvű oktatás az általános iskolában, illetve a jövőben a gimnáziumban is folytatódik.
Ezen túlmenően a vállalat a város számos óvodáját, iskoláját és szociális intézményeit támogatta számítógépekkel és informatikai berendezésekkel.


A győri székhelyű AUDI HUNGARIA MOTOR Kft, az Audi AG 100 százalékos leányvállalata, az Audi és Volkswagen-konszern egyik központi motorszállítója. Győrben gyártják Az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat. 2006 óta az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít az Audi R8-hoz. 2006-ban 1.893.600 motort és 23.675 járművet gyártott a vállalat .Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőre.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap