Az Audi a győri gyermekotthonnak adományoz

2007. 09. 14.

• Dr. Werner Widuckel az AUDI AG igazgatótanácsának tagja adományt nyújt át az Audi Focikupa fináléján Győrben
• Szociális elkötelezettség Magyarországon is

Az Audi elkötelezett támogatója a telephelyein működő szociális hálózatoknak, így az Audi Hungaria révén a győri intézményeknek is.
Dr. Werner Widuckel, az AUDI AG igazgatótanácsának szociális- és személyügyekért felelős tagja nyitja meg holnap az Audi Focikupa fináléját a győri ETO stadionban, ahol egy 10.000 EUR értékű csekket ad át a Győri Csecsemő- és Gyermekotton részére.

Widuckel: „A munkatársak egészségének megóvása, a rendszeres testmozgás támogatása fontos célja az Audi egészségpolitikájának. Az Audi Focikupa, melyet az ingolstadti, neckarsulmi és győri telephelyeken rendeznek meg, kiváló példája a sport iránti elkötelezettségünknek. A sport támogatása mellett azonban a szociális felelősségvállalásra is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért nagy öröm számomra, hogy a futball bajnokság zárónapján, a magyar telephelyünkön először, egy szép cél érdekében adhatom támogatásunkat.“

„Az Audi segítségének köszönhetően javulnak a győri gyermekotthonban élő több mint 50 kisgyermek életkörülményei. Kialakítunk egy játszóteret, új játékokat iskolaszereket szerzünk be az Auditól kapott támogatásból.“ – mondta Dr. Vargáné Réti Edit a győri EESZI Anya- Csecsemő- és Gyermekotthon vezetője.

A régió egyik legnagyobb munkaadójaként az Audi Hungaria a kultúra, a sport támogatásával és szociális kötelezettségvállalásával aktív résztvevője a régió társadalmi életének. A vállalat három éve szorosan együtt dolgozik a győri Szabadhegyi Közoktatási Központtal, támogatva a német nyelv oktatását. Az Audi Hungaria támogatásával segítette a mindszentpusztai autista otthon megépítését és többek között egy játszósarok kialakítását a győri kórházban. Ezen túlmenően a vállalat a város számos óvodáját, iskoláját és szociális intézményeit támogatta számítógépekkel és informatikai berendezésekkel.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap