Audi volán mögött az ETO KC játékosai

2007. 11. 16.

• A4 Cabriolet az egyesület válogatott kapusának
• Az Audi Hungaria és az Audi ETO KC együttműködése immár 2 éves

Az Audi ETO KC világhírű kapusa, Pálinger Katalin átvette a csapat névadó szponzorától, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft-TŐL az Audi A4 3.0 TDI Cabriolet-ját. A bordó színű nyitott tetejű autó már a hatodik gépjármű, amit az Audi Hungaria a klub profi női kézilabdázói és edzőjük rendelkezésére bocsát.
„A pályán nyújtott rendkívüli teljesítmény párosul a megbízható technológiai csúcsteljesítménnyel. Az ETO KC kiváló kézilabdázói tökéletesen reprezentálják az Audi Hungariát és magát az Audi márkát“ – nyilatkozta Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezetője a jármű átadása után.
Az Audi ETO KC játékosai három Audi A3 Sportback és két különösen sportos felszereltségű Audi A4 típusú autót használnak. Görbicz Anita, a csapat kapitánya, akit a 2006-os év legjobb kézilabdázójának választottak, egy Audi A6 Avant 3.0 TDI-t vezet. Az autók motorjai a győri Audi Hungariánál készültek.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap