Audi A4 a közérdekű feladatok végzésére

2007. 11. 26.

• Adomány a győri kórháznak
• Audi A4 a szociális kötelezettségvállalás jegyében

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. egy Audi A4 –est bocsát a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház rendelkezésére. A kórház a járművet adminisztrációs, és azonnali intézkedést igénylő faladatoknál használja a jövőben.

Az Audi Hungaria 2 évre adja át az 1.9 literes TDI motorral szerelt Audi A4-est a kórháznak. A vállalat a biztosítási- és szerviz-költségeket átvállalja erre az időszakra. Az autót Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója adta át Dr. Varga Gábornak, a Petz Aladár Megyei Oktatókórház főigazgató főorvosának.

„Az Audi Hungaria jelentős gazdasági szereplőként fontos része a közösségnek, ennek megfelelően elkötelezett támogatója a közérdeknek. Meggyőződésem, hogy a társadalmi szerepvállalás e formája példaértékű lehet.“ – mondta Thomas Faustmann a jármű átadásakor.

A régió egyik legnagyobb munkaadójaként az Audi Hungaria a kultúra, a sport támogatásával és szociális kötelezettségvállalásával aktív résztvevője a régió társadalmi életének. Az Audi Hungaria támogatásával segítette a mindszentpusztai autista otthon megépítését és többek között egy játszósarok kialakítását a győri kórházban. Ezen túlmenően a vállalat a város számos óvodáját, iskoláját és szociális intézményét támogatta számítógépekkel és informatikai berendezésekkel.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap