Kilencven gyakorlati hely tíz szakmában

2007. 12. 03.

• Gyakorlati félév az Audi Hungariánál
• Páyázatok beadási határideje: december 10.

Ismét 90 fiatal kezdheti meg szakmai gyakorlatát az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft-nél. A tanulók a duális szakképzési rendszer keretében tíz szakmában sajátíthatják el a gyakorlati tudást a győri nagyvállalatnál.

„A gyakorlati képzés befektetés a jövőbe az Audi Hungaria számára.
A szakképzett munkatársak jelentik a vállalat számára az értékes humán erőforrást. Ezért évek óta nagy hangsúlyt fektetünk a szakképzésre és a fiataloknak nagyszerű pályakezdési és fejlődési lehetőségeket kínálunk.“- mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

A tanulók a tizedik osztályt, illetve az érettségit követően dönthetnek a kétéves szakképzés mellett, és választhatnak az autógyártó, autószerelő, elektronikai műszerész, forgácsoló, lakkozó, mechatronikus, szerszámgyártó, automatizálási technikus, ipari elektrotechnikai technikus, és autóelektronikai műszerész szakmák közül. Az iskolákban folyó elméleti képzés mellett a tanulók az Audi Hungariánál sajátítják el a gyakorlatot. Ehhez a vállalat különböző gyártási területein speciális tanulószigeteket alakítottak ki, ahol a vállalat szakértői az adott szakterület részleteit ismertetik meg a diákokkal.
A gyakorlatra jelentkezők közvetlenül a Audi Hungariánál jelentkezhetnek gyakorlati képzésre december 10-ig.

Az Audi Hungaria évek óta működik együtt a régió szakközépiskoláival és oktatási intézményeivel. A Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium évek óta a vállalat stratégiai együttműködő partnere. Ezen belül dolgozták ki a duális szakképzési tervet és vezették be 2001-ben, azzal a céllal, hogy a vállalat számára biztosítsa a jövőben a szakmunkás utánpótlást. Azóta több száz diák végzett a duális szakképzésben és vállalt munkát az Audi Hungariánál.

Az Audi Hungariánál eltöltött gyakorlati idő lehetőséget nyújt a tanulóknak, hogy betekinthessenek egy multinacionális vállalat világába, megismerkedhessenek a legmodernebb gyártási technológiákkal és csoportmunkával. Így könnyebben tudnak dönteni arról, hol szeretnének dolgozni a jövőben.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap