Mobil ultrahangkészülék a győri kórháznak

2007. 12. 11.

• Adomány a regionális egészségügynek
• Fókuszban a szolidaritás és társadalmi szerepvállalás

Az Audi Hungaria Motor Kft. egy high-tech ultrahang-készüléket adományozott a Petz Aladár Megyei Oktatókórház Járóbeteg Ellátó Osztálya részére. a jobb betegellátás érdekében. Az orvosi készülék a legmodernebb funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a vizsgálatok gyorsan és pontosan végrehajthatók. Az öt millió forint értékű készüléket Lőre Péter, kommunikációs igazgató adta át Dr. Varga Gábornak, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosának.


„Az Audi Hungaria Magyarország fontos gazdasági tényezőjeként és a régió legnagyobb munkaadójaként nem csupán a gazdasági, hanem a szociális tényezőket is mindig szem előtt tartja. Munkatársaink nyolcvan százaléka Győrben él, és így egészségügyi szolgáltatásaikat is itt, helyben veszik igénybe. Vállalati filozófiánk fontos része a felelősségvállalás értük és Győr város polgáraiért.“- mondta Lőre Péter kommunikációs igazgató az adomány átadásakor.

A mobil ultrahangkészülék könnyen mozgatható, ezért sürgős esetekben is rugalmasan használható az egész ambulancián. Az Audi Hungaria a régió legnagyobb munkaadójaként évek óta aktív szerepet vállal a város közösségének életében széleskörű kulturális- sport és szociális támogatással.

A vállalat ez év novemberében egy Audi A4-est bocsátott a kórház rendelkezésére, továbbá az elmúlt években több játszósarkot is berendezett a kórház gyermekosztályain. Ezen túlmenően az Audi Hungaria a közelmúltban egy autista otthon létrehozását is támogatta, valamint számos óvodának, iskolának és szociális intézménynek adományozott informatikai felszerelést.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap