Audi Hungaria: gólyák a duális felsőfokú képzésben
Audi Hungaria: gólyák a duális felsőfokú képzésben - 2020. 09. 07.
Győr, 2020. szeptember 7. – Az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem duális felsőfokú képzésében az őszi szemeszterben 15 új hallgató kezdte meg tanulmányait, 12 hallgató BSc, míg 3 hallgató angolnyelvű MSc képzés keretein belül. A gólyákat beállítási programmal várták az Audi Hungariánál.
1 500 000 Cars From Győr To The World
1 500 000 Cars From Győr To The World - 2020. 09. 03.
• The 1.5 millionth car has been finished at Audi Hungaria • Alfons Dintner, Chairman of the Board of Management of Audi Hungaria: „We are proud of this milestone which is of great significance in the history of our vehicle production and the whole company”
1 500 000 autó Győrből a világnak
1 500 000 autó Győrből a világnak - 2020. 09. 03.
• Elkészült a másfélmilliomodik autó az Audi Hungariánál • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Büszkék vagyunk erre a mérföldkőre, amely meghatározó jelentőségű járműgyártásunk és az egész vállalat történetében”
Négykarikás autóval a Győri Balett új igazgatója
Négykarikás autóval a Győri Balett új igazgatója - 2020. 07. 28.
Győr, 2020. július 28. – Velekei László, a Győri Balett új igazgatója a mai naptól egy orkafekete, dinamikus Audi Q7 S line quattrot vezet. A neves társulat új vezetőjének az Audi Hungaria az immár 23 esztendeje tartó partnerség jegyében állította rendelkezésre az autót. A jármű Pozsonyban készült, 286 lóerős motor hajtja, melyet Győrben gyártanak.
Audi Hungaria: Erdőtelepítések, melyek Győr tüdejeként a kutatást is szolgálják
Audi Hungaria: Erdőtelepítések, melyek Győr tüdejeként a kutatást is szolgálják - 2020. 07. 23.
Fenntarthatóság a gyárterületen és azon túl Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Vállalatunk számára kiemelt célkitűzés a fenntartható működés és a környezet megóvása“ Győr, 2020. július 23. – Az Audi Hungaria erdő- és fatelepítéssel tesz a zöldebb környezetért: a gyárterületen már több ízben ültettek fákat a vállalat munkatársai, míg a gyárterületen kívül, Győr környékén egy évtizeddel ezelőtt kezdett erdőtelepítési programba az Audi Hungaria, melynek keretében több tízezer fát ültettek el Patkányospusztán és Ravazd térségében. Az erdőtelepítés öt országra kiterjedő nemzetközi kutatási program része volt. A tudományos kutatásokat Magyarországon a Soproni Egyetem a Müncheni Műszaki Egyetemmel közösen végzi.
38 millió motor az Audi Hungariánál
38 millió motor az Audi Hungariánál - 2020. 07. 17.
Győr, 2020. július 17. – Az Audi Hungaria munkatársai legyártották a 38 000 000. győri motort, egy négyhengeres 2,0 literes TFSI Global Engine erőforrást, melyet az Audi Hungaria járműgyárában egy Audi Q3 modellbe építettek be. Az aggregát a motorcsalád harmadik generációjához tartozik, 2019-óta készül az Audi Hungariánál, 231 lóerős, 170 kW-os teljesítményével kategóriájában a legerősebb, amelynek köszönhetően menetdinamikában gazdag élményt nyújt a vevők számára.
Nézzük más színben a világot!
Nézzük más színben a világot! - 2020. 07. 10.
A pannonhalmi levendulaszüreten jártunk Q3 modellünkkel
Ötlettől a sorozatgyártásig: jubilál az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központja
Ötlettől a sorozatgyártásig: jubilál az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központja - 2020. 07. 09.
• A Kísérleti Motorgyártó Központ fennállásának tíz éves jubileumát ünnepli • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „A Kísérleti Motorgyártó Központ hidat teremt a fejlesztés, a gyártástervezés és a termelés között“ • Jelenleg 200 magasan képzett munkatárs dolgozik a központban, amely külső tanszékként is működik
Dr. Patrick Heinecke az Audi Hungaria új pénzügyekért felelős igazgatósági tagja
Dr. Patrick Heinecke az Audi Hungaria új pénzügyekért felelős igazgatósági tagja - 2020. 07. 01.
•2020. július 1-jén Dr. Patrick Heinecke pénzügyi igazgatóként kezdi meg munkáját Győrben •Az eddigi pénzügyi igazgató, Axel Schifferer nyugdíjba megy •Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Ebben a nehéz időszakban a pénzügyi stabilitás kiemelten fontos, amelyben Dr. Patrick Heinecke támogatni fogja vállalatunkat.“
Startol az e-tron performance motorok sorozatgyártása az Audi Hungariánál
Startol az e-tron performance motorok sorozatgyártása az Audi Hungariánál - 2020. 06. 18.
Győr, 2020. június 18. – Elindult az elektromos motorok új generációjának, a performance motorcsaládnak a sorozatgyártása az Audi Hungariánál. Az új e-motorok a márciusban bemutatott Audi e-tron S-modellekbe készülnek.
Elindult a harmadik műszak az Audi Hungariánál: Orbán Viktor látogatást tett a járműgyártásban
Elindult a harmadik műszak az Audi Hungariánál: Orbán Viktor látogatást tett a járműgyártásban - 2020. 06. 15.
Győr, 2020. június 15. – A mai naptól az Audi Hungaria motor- és járműgyártása ismét a megszokott műszakrendben termel. A járműgyár három műszakra való átállása alkalmából a mai napon Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter kíséretében látogatást tett a járműszereldében. Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke mutatta be a miniszterelnöknek az győri Audi modellek, az Audi A3 Cabriolet, Q3, Q3 Sportback, valamint a TT Coupé és Roadster, gyártási folyamatát. A gyárlátogatás során a miniszterelnök megismerhette a meghozott biztonsági intézkedéseket, amelyeket a vállalat munkatársai egészségének védelme érdekében vezetett be.
Kényszerből erény: saját fejlesztésű kézfertőtlenítő automata az Audi Hungariánál
Kényszerből erény: saját fejlesztésű kézfertőtlenítő automata az Audi Hungariánál - 2020. 06. 05.
– Az Audi Hungaria számára elsődleges fontosságú munkatársai egészségének megóvása. Ennek jegyében immár nem csak motorokat és autókat, hanem saját fejlesztésű kézfertőtlenítő automatákat is készítenek a győri audisok. Eddig közel 140 darabot gyártottak a vállalat munkatársai, az eszköz a gyakorlatban is jól vizsgázott. Ezt bizonyítja az is, hogy a kézfertőtlenítő automatát a győri vállalat találmányként szabadalmaztatja a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap