Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén
Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén - 2021. 07. 16.
Új vizsgálóberendezés az elektromotorok és az elektromos hajtások fejlesztésére a fenntartható mobilitás jegyében Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Műszaki Fejlesztésünk az AUDI AG harmadik legnagyobb fejlesztési- és kompetenciaközpontja a szimuláció, akusztika- és szilárdságtani vizsgálatok terén“
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter az Audi Hungariánál – Épül az új elektromotorgeneráció gyártósora
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter az Audi Hungariánál – Épül az új elektromotorgeneráció gyártósora - 2021. 06. 14.
Győr, 2021. június 14. – Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter látogatást tett a mai napon az Audi Hungariánál.
Az idei évben több mint 150 tanuló vizsgázott duális szakképzési rendszerben
Az idei évben több mint 150 tanuló vizsgázott duális szakképzési rendszerben - 2021. 06. 11.
Évről-évre több száz fiatal bővíti és fejleszti tudását 14 szakmában Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Célunk, hogy tanulóink az iskolában megszerzett elméleti tudást vállalatunknál, modern ipari környezetben ültessék át a gyakorlatba“
Audi Hungaria: így teszteljük az elektromos hajtásainkat
Audi Hungaria: így teszteljük az elektromos hajtásainkat - 2021. 06. 04.
Az Audi Hungaria Járműhajtás Fejlesztés területe közel 400 magasan képzett munkatársával egészen a fejlesztés előtti fázistól a szériafejlesztésen át a sorozatgyártás támogatásáig kíséri az elektromos hajtásokat. A terület az elektromos hajtások vizsgálatát és tesztelését többek között back to back (azaz B2B) mérőpadok és akusztikai járatópad segítségével végzi.
Színek nyomában az Audi Hungaria lakkozójában
Színek nyomában az Audi Hungaria lakkozójában - 2021. 05. 31.
Az Audi Hungaria évente több mint 150 000 autót gyárt, amelyek prémium minősége akár egy hajszálon is múlhat, ugyanis a vállalat lakkozójában az egyes karosszériákra felvitt rétegek – foszfátréteg, katódos merítőlakk, töltő-alapozó festék, bázisfesték és színtelen lakk – vastagsága mindössze körülbelül 120 µm, amely akár vékonyabb, mint egy emberi hajszál.
Új személyügyi igazgató az Audi Hungariánál
Új személyügyi igazgató az Audi Hungariánál - 2021. 05. 21.
• Június 1-jétől Németh Kinga a vállalat személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja • Dr. Knáb Erzsébet, a leköszönő igazgatósági tag a jövőben stratégiáért és innovációért felelős igazgatósági megbízottként végzi tevékenységét • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „A győri születésű Németh Kinga sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a személyügyi menedzsment területén”
Audi Hungaria: okoskaptárral az élővilág sokszínűségéért
Audi Hungaria: okoskaptárral az élővilág sokszínűségéért - 2021. 05. 20.
Az Audi Hungaria elkötelezett egy élhetőbb, zöldebb jövőért, következetesen halad tovább a fenntarthatóság útján és stratégiai céljának tekinti az élővilág sokszínűségének megőrzését.
Az Audi Hungaria negyedszer támogatja a győri kórházat a koronavírus elleni küzdelemben
Az Audi Hungaria negyedszer támogatja a győri kórházat a koronavírus elleni küzdelemben - 2021. 05. 05.
• A vállalat ezúttal közel 50 millió forinttal támogatja az egészségügyi intézményt • Ezidáig összesen 200 millió forint segítség a pandémiás helyzetben • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben kiemelten fontos a segítségnyújtás“
Az Audi Hungaria bővíti szerszámgyárát
Az Audi Hungaria bővíti szerszámgyárát - 2021. 05. 04.
• Nagyobb gyártóterület és még több kapacitás a győri szerszámgyár exkluzívszériás gyártása számára • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Meghatározó beruházás vállalatunk jövőjébe“
A vonat nem vár: hatékony vasútirányítási rendszer az Audi Hungariánál
A vonat nem vár: hatékony vasútirányítási rendszer az Audi Hungariánál - 2021. 04. 30.
Győr, 2021. április 30. – Az Audi Hungariánál naponta 750 autó és közel 8 000 motor készül. A gyártás alkatrész-kiszolgálása, valamint a késztermékek célba juttatása nagy részben vasúton történik. A gyáron belüli vasúti közlekedés hatékonyabbá tételéhez az Audi Hungaria a Volkswagen Konszernben bevezetett RAIL nevű vasútirányítási rendszert használja.
Megkezdődött a Covid-19 elleni oltás az Audi Hungariánál
Megkezdődött a Covid-19 elleni oltás az Audi Hungariánál - 2021. 04. 28.
Győr, 2021. április 28. – Az Audi Hungaria az egészségügyi hatóságokkal történt egyeztetés értelmében gyári oltópontként működik a jövőben a munkatársak számára. Az országos oltási program részeként a mai napon az Audi Hungaria Egészségmenedzsmentje 3 000 vakcinával megkezdte a vállalat munkatársainak Covid-19 elleni első körös oltását a vállalat területén kialakított két oltóponton.
Bemutatjuk Zentai Zsoltot, aki meghatározó szerepet játszik az Audi Hungaria CO2-semleges működésében
Bemutatjuk Zentai Zsoltot, aki meghatározó szerepet játszik az Audi Hungaria CO2-semleges működésében - 2021. 04. 22.
A Föld napja alkalmából április 22-én a Volkswagen Konszern a globális felmelegedés elleni egyéni lépések fontosságára hívja fel munkatársai figyelmét világszerte. Ebből az apropóból ismerkedjünk meg az Audi Hungaria munkatársával, Zentai Zsolttal, aki munkájában és magánéletében egyaránt a fenntarthatóságot tartja szem előtt.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap