Rendkívül Sportos: bemutatkozott az új győri Audi TT RS
Rendkívül Sportos: bemutatkozott az új győri Audi TT RS - 2016. 04. 25.
Peking/Győr, 2016. április 25. – Az Audi TT harmadik generációját leginkább az érzelmeket ébresztő formavilág és a dinamikus menettulajdonság jellemzi. A dinamikát és a sportosságot az új Audi TT RS tökéletesen megtestesíti az utakon, amely egy új fejlesztésű motorral mutatkozott be a pekingi autószalonon. Mind az új fejlesztésű öthengeres motort, mind az Audi TT RS-t az Audi Hungaria munkatársai gyártják Győrben. A modell sorozatgyártása még ebben az évben elindul az Audi győri telephelyén.
Audi Hungaria: Ügyeletben az Audi A3 Limousine
Audi Hungaria: Ügyeletben az Audi A3 Limousine - 2016. 04. 15.
Győr, 2016. április 15. – A társadalmi felelősségvállalás újabb példája: Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. egy Győrben készült Audi A3 Limousine-t bocsát a Győri Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. rendelkezésére. Az autó kulcsát Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója adta át Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének.
Friss színekben pompáznak az  Audi A3 Limousine-ok
Friss színekben pompáznak az Audi A3 Limousine-ok - 2016. 04. 13.
Győr, 2016. április 13. - 1000 db limitált kiadású különleges színű Audi A3 Limousine gördül le ezekben a hetekben a az Audi Hungaria gyártósorairól.
Ha nő a hő: az Audi Hungaria mérnökeinek egyedülálló fejlesztése
Ha nő a hő: az Audi Hungaria mérnökeinek egyedülálló fejlesztése - 2016. 04. 07.
Győr, 2016. április 7. - Thermomenedzsment, azaz hő és szabályozás. Egy prémium kategóriás motorokat gyártó vállalat életében elengedhetetlen az erőforrásban keletkező hő ellenőrzése és megfelelő szinten tartása. A motorok termosztátjában, valamint a vízpumpában elvégzett vizsgálati módszerekre dolgozott ki egy egyedülálló eljárási technikát és mérőberendezéseket az Audi Hungaria Thermomenedzsment csapata, és egy, a Győri Ipari Parkban tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, a HNS Műszaki Fejlesztő Kft.
Audi Hungaria: Megújultak a győri sikermodellek, az Audi A3 Limousine és A3 Cabriolet
Audi Hungaria: Megújultak a győri sikermodellek, az Audi A3 Limousine és A3 Cabriolet - 2016. 04. 06.
Ingolstadt/Győr, 2016. április 6. - A járművezetőt segítő új rendszerekkel, új erőforrásokkal, valamint áttervezett fényszórókkal és hátsó világítótestekkel jelenik meg az Audi A3 modellcsalád, köztük a Győrben készülő Audi A3 Limousine és Cabriolet.
Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával
Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával - 2016. 04. 04.
Győr, 2016. április 4. - Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. kiemelt támogatásával épült meg az a teljes egészében magyar fejlesztésű kültéri edzőpark, amely minden korosztály számára komplex mozgáslehetőséget nyújt a győri Barátság Parkban.
Audi Hungaria: Tettekkel és TT-kel a kisgyermekek egészségéért
Audi Hungaria: Tettekkel és TT-kel a kisgyermekek egészségéért - 2016. 03. 11.
Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. és a németországi székhelyű Audi TT Owners Klub közös adománnyal segíti a győri Gézengúz Alapítvány tevékenységét. A Győrben készülő Audi TT modellek tulajdonosait tömörítő egyesület a tavalyi évben Győrben megrendezett TT Birthplace Tour alkalmával szervezett gyűjtést tagjai között az Alapítvány számára. Az Audi Hungaria örömmel állt a kezdeményezés mellé, és megduplázta a tagok által összegyűjtött összeget.
Hajtásstratégiák és hősugárzás: szimbiózisban az ipar és a felsőoktatás
Hajtásstratégiák és hősugárzás: szimbiózisban az ipar és a felsőoktatás - 2016. 03. 08.
Szimulációval támogatott tervezés, új vizsgálati módszerek, továbbfejlesztett gyártási technológiák és folyamatok: ilyen és ezekhez hasonló érdekes témákat ismerhetett meg a hallgatóság az Audi Hungaria Kutatási Projektek Napján.
Audi Hungaria: Rekorderedmények a motor- és járműgyártásban
Audi Hungaria: Rekorderedmények a motor- és járműgyártásban - 2016. 03. 03.
• A vállalat először érte el a kétmilliós darabszámot a motorgyártásban • A járműgyártásban több mint 160 000 autó készült • Peter Kössler, az ügyvezetés elnöke: „Hosszú távú beruházások, jövőbe mutató projektek és smart megoldások biztosítják versenyképességünket”
Változások az Audi termelési hálózatában: a jövőben Győrben készül az Audi Q3
Változások az Audi termelési hálózatában: a jövőben Győrben készül az Audi Q3 - 2016. 01. 20.
• 2018-tól a prémium gyártó elektromos autó sorozatgyártását indítja Brüsszelben • Új modellek a győri és a martorell-i (Spanyolország) gyártótelephelyeken • Rupert Stadler, az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke: „Növeljük hatékonyságunkat és fontos kulcskompetenciákat egyesítünk“
Audi Hungaria: 2015 ismét a rekordok éve volt
Audi Hungaria: 2015 ismét a rekordok éve volt - 2016. 01. 13.
• A vállalat történetében először több mint kétmillió motor készült • Több mint 160 000 jármű gördült le a gyártósorról • A munkatársi létszám 11 411 főre emelkedett
Audi Hungaria: legördült a 300 000. autó az új járműgyárban
Audi Hungaria: legördült a 300 000. autó az új járműgyárban - 2015. 12. 22.
• 40 sikeres termékfelfutás a járműgyár megnyitása óta • Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató: „Kiváló termékek és egy kiváló csapat jellemzi az Audi Hungaria járműgyártását“

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap