Cukorkaszínű Audi TT RS-ek Győrből
Cukorkaszínű Audi TT RS-ek Győrből - 2017. 05. 26.
Győr, 2017. május 26. – Az Audi Hungariánál elkészültek az első egyedi lakkozású Audi TT RS modellek. A sportos Audi TT RS modellek sorozatgyártása tavaly indult el Győrben, eddig kizárólag szériaszínben készültek a sportos dizájnikonok. Most azonban valóban különleges, egyedi színre lakkozták őket az Audi Hungaria munkatársai: erikaviolett, limezöld és wodokék színekben gördültek le a 400 lóerős sportautók a gyártósorról, amelyek meg sem állnak Kínáig, ugyanis valamennyi egyedi színű autót kínai ügyfél rendelte.
Pályaorientáció Audi-módra
Pályaorientáció Audi-módra - 2017. 05. 22.
Győr, 2017. május 19. – Több száz általános iskolás tanuló látogatta meg a közelmúltban az Audi Hungaria Oktatóközpontját. A Győrből és a régió településeiről érkezett felső tagozatosok megismerkedhettek olyan fontos autóipari szakmákkal, amelyek elsajátításával megalapozhatják a jövőjüket.
  Sárkányhajók és szabadtéri tornaeszközök az Audi Hungaria jóvoltából
Sárkányhajók és szabadtéri tornaeszközök az Audi Hungaria jóvoltából - 2017. 05. 06.
Győr, 2017. május 6. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. a hétvégén újabb adománnyal járult hozzá a győri fiatalok sportolási feltételeinek javításához. Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs igazgatója és Kadler Gusztáv, a Győri Vízisport Egyesület szakosztályvezetője az egyesület telephelyén két sárkányhajót és szabadtéri tornaeszközöket adott át a vízisportokat űzőknek.
Oktatás új robotokkal az Audi Q3-ra készülve
Oktatás új robotokkal az Audi Q3-ra készülve - 2017. 05. 02.
Győr, 2017. május 2. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. Oktatóközpontjában ma üzembe helyeztek két új, innovatív robotcellát, amik a Q3 gyártásához biztosítják a képzést. A robotcellák segítségével az SUV modell gyártásához szükséges új technológiákat sajátítják el a munkatársak és a szakmunkástanulók
Az Audi Hungaria a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítója
Az Audi Hungaria a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítója - 2017. 04. 19.
• Az olimpiai láng Audi A3 és Audi Q7 modellekben utazik • Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Prémiumgyártóként örömmel támogatjuk a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, Győr város meghatározó eseményét”
 Hatodik modell Győrből: az Audi Q4 is az Audi Hungariánál készül
Hatodik modell Győrből: az Audi Q4 is az Audi Hungariánál készül - 2017. 04. 11.
• Az Audi Compact Utility Vehicle modellje, az Audi Q4 2019-től Győrben készül • Prof. Dr. Hubert Waltl, az AUDI AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja: „Tovább növeljük versenyképességünket egy fontos szegmensben“ • Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Újabb jelentős mérföldkő vállalatunk életében“
Az Audi Hungaria Munkáltatói Márka Díjat kapott
Az Audi Hungaria Munkáltatói Márka Díjat kapott - 2017. 03. 29.
• Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari gyártó vállalata • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyekért felelős igazgatósági tagja: „Az elismerés a sikeres személyügyi stratégiánkat igazolja“ • Az Audi a régióban 30 000 embernek biztosít munkát
Audi Hungaria: stabil eredmények a 2016-os üzleti évben
Audi Hungaria: stabil eredmények a 2016-os üzleti évben - 2017. 03. 15.
• A vállalat 7 136 millió euró árbevételt ért el • Peter Kössler, az igazgatótanács elnöke: „Vállalatunk erőssége a stabil termelési- és pénzügyi eredményeinkben mutatkozik meg“
Audi Hungaria: Zöld jelzés az Audi RS 3 Limousine-nak
Audi Hungaria: Zöld jelzés az Audi RS 3 Limousine-nak - 2017. 03. 10.
Megkezdődött a harmadik RS modell sorozatgyártása Győrben Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az új modell további lendületet ad járműgyártásunknak”
Gázt ad az Audi Hungaria
Gázt ad az Audi Hungaria - 2017. 03. 07.
Győr, 2017. március 7. – Az Audi Hungaria tovább bővíti fejlesztési kompetenciáit. Az elektromotorok gyártása mellett további alternatív hajtások gyártásához építette fel szaktudását: az Audi A4 Avant g-tron motorja az első erőforrás egy Audi modell számára, melyet az Audi Hungaria vezetésével fejlesztettek, emellett ez az első CNG-motor, amelyet Győrben gyártanak. Az erőforrás sűrített földgázzal (Compressed Natural Gas – CNG) és benzinnel is üzemeltethető.
Energiahatékonysági kiválóság-díj az Audi Hungaria geotermia projektjének
Energiahatékonysági kiválóság-díj az Audi Hungaria geotermia projektjének - 2017. 03. 06.
Győr, 2017. március 6. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjában részesült. A díjat a vállalat gyártervezési menedzsere, Zentai Zsolt vette át. Az elismerést a Nemzetgazdasági Minisztérium Dísztermében ma megtartott ünnepélyes rendezvényen a Virtuális Erőmű Program™ védnöke, Szili Katalin adta át.
Szakképzési díj az Audi Hungariának
Szakképzési díj az Audi Hungariának - 2017. 03. 03.
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara az Ipar 4.0 jegyében új képzések bevezetését díjazta az Audi Hungariánál Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja: „A duális szakképzés bizonyított: az új technológiákra új kompetenciákkal válaszolunk.“ A prémiumgyártó jelenleg 250 tanulót oktat 15 szakmában

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap