Premier Magyarországon: az Audi Hungaria mild-hibrid modellek sorozatgyártását kezdte meg
Premier Magyarországon: az Audi Hungaria mild-hibrid modellek sorozatgyártását kezdte meg - 2019. 12. 05.
• A Q3-család először készül elektromos hajtással • Alfons Dintner, az igazgatóság elnöke: „Fontos mérföldkövet értünk el az elektromobilitás felé vezető úton“ • A munkatársak megszerezték a szükséges e-kompetenciákat
Mérföldkőhöz érkezett Európa legnagyobb, épületen kialakított napelemparkjának telepítése az Audi Hungariánál
Mérföldkőhöz érkezett Európa legnagyobb, épületen kialakított napelemparkjának telepítése az Audi Hungariánál - 2019. 11. 27.
Győr, 2019. november 27. – Terv szerint haladnak az telepítési munkálatok az Audi Hungaria és az E.ON közös projektjében, amelynek eredményeként Európa legnagyobb, épületen kialakított fotovoltaikus rendszere épül az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején.
Audi Hungaria-díj a minőségi táncművészetért
Audi Hungaria-díj a minőségi táncművészetért - 2019. 11. 10.
Győr, 2019. november 10. – Az Audi Hungaria immár hatodik alkalommal adta át a Minőségi Táncművészetért Díjat, elismerve ezzel a Győri Balett táncosainak kimagasló balettművészi teljesítményét. A Győri Nemzeti Színházban az Anna Karenina című darab szombati premierje után a Győri Balett magántáncosa, Artem Pozdeev vehette át a díjat az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjától, Dr. Knáb Erzsébettől. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.
Audi Hungaria: CO2-semlegesen Ingolstadt, Brüsszel és Győr között
Audi Hungaria: CO2-semlegesen Ingolstadt, Brüsszel és Győr között - 2019. 11. 06.
• Az Audi a DB Cargoval közösen CO2-semlegesen szállít alkatrészeket, motorokat és autókat az ingolstadti, brüsszeli és győri gyárak között • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Fontos lépés a CO2-mentes gyártás felé vezető úton“ • Évente több mint 9 000 tonna CO2-megtakarítás
2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj az Audi Hungariának
2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj az Audi Hungariának - 2019. 10. 08.
Győr, 2019. október 8. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. kapta a „PwC 2019 Top 10 Legvonzóbb Munkahelye Díj összesített 1. helyezése” címet, valamint a mai díjátadón a győri vállalat vehette át a legvonzóbb autóipari gyártó kategória első helyét is.
Rajthoz állt az Audi RS Q3 és az RS Q3 Sportback az Audi Hungariánál
Rajthoz állt az Audi RS Q3 és az RS Q3 Sportback az Audi Hungariánál - 2019. 09. 30.
• Két rendkívül sportos Q-modellváltozat egészíti ki a győri termékpalettát • Les Zoltán, járműgyártásért felelős igazgatósági tag: „Bővítettük kompetenciáinkat az RS-modellek gyártásában“ • Kimagasló teljesítmény a még erősebb 2,5 TFSI motornak köszönhetően
Audi Hungaria: Október 1-jétől Alfons Dintner az igazgatóság új elnöke
Audi Hungaria: Október 1-jétől Alfons Dintner az igazgatóság új elnöke - 2019. 09. 26.
Győr, 2019. szeptember 26. – Alfons Dintner október 1-jén átveszi az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozícióját Achim Heinflingtől, aki az AUDI AG ingolstadti központját fogja vezetni. Alfons Dintner Ingolstadtból érkezik Győrbe, ahol eddig az AUDI AG előszéria-központjának irányításáért volt felelős.
Széchenyi-szobrot avattak az Audi Hungaria támogatásával
Széchenyi-szobrot avattak az Audi Hungaria támogatásával - 2019. 09. 24.
Győr, 2019. szeptember 24. – A mai napon felavatták a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épülete előtti téren Széchenyi István egészalakos szobrát, amelynek elkészültéhez az AUDI HUNGARIA Zrt. is hozzájárult. A Széchenyi István Egyetem alapításának 50. évfordulója alkalmából készült alkotás a megyénkhez ezer szállal kötődő Széchenyit, mint polgárt ábrázolja.
Adni jó: Hatodszor önkénteskedtek audisok a régió 30 intézményében
Adni jó: Hatodszor önkénteskedtek audisok a régió 30 intézményében - 2019. 09. 21.
• 30 intézményben közel 600 munkatárs önkénteskedett • Az „Az Audi segít” kampány keretében idén először intézmények pályázhattak az Audi Hungaria kiemelt támogatására • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Vállalatunk számára fontos alapérték a társadalmi felelősségvállalás, amely munkatársaink önzetlen segítsége által évről évre megvalósulhat”
Hasznos a környezetnek és a munkatársaknak: új tömítési eljárás az Audi Hungaria lakkozójában
Hasznos a környezetnek és a munkatársaknak: új tömítési eljárás az Audi Hungaria lakkozójában - 2019. 09. 12.
• Az innovatív eljárás megkönnyíti a tömítőanyag felvitelét • A precíz adagolásnak köszönhetően csökken az anyagfelhasználás és az össztömeg • Ergonomikusabb körülmények a munkatársak számára
Megérkeztek az első napelemek az Audi Hungariához
Megérkeztek az első napelemek az Audi Hungariához - 2019. 08. 28.
Győr, 2019. augusztus 28. – Az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején, mintegy 160 000 négyzetméteren épít az E.ON egy 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű (MWp) naperőműparkot. A közös projekt fontos mérföldkőhöz érkezett: megérkeztek az első napelemek a 36 000 egységből álló naperőműparkhoz.
Elstartolt az Audi Q3 Sportback Győrből
Elstartolt az Audi Q3 Sportback Győrből - 2019. 07. 29.
• Újabb modell sorozatgyártása kezdődött meg az Audi Hungariánál • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Munkatársaink kiemelkedő teljesítményének köszönhetően egy éven belül két Q-modell sorozatgyártását indítottuk el”

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap