Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját
Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját - 2016. 10. 10.
Győr, 2016. október 10. – Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat Dr. Knáb Erzsébet, a vállalat személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. A nettó egymillió forintos pénzjutalommal járó elismerést a kuratórium az idei évben Daichi Uematsu-nak, a Győri Balett magántáncosának ítélte oda.
Audi Hungaria: Elkezdődött az új karosszériagyár építésének következő üteme
Audi Hungaria: Elkezdődött az új karosszériagyár építésének következő üteme - 2016. 10. 06.
Győr, 2016. október 6. – A terveknek megfelelően befejeződtek az Audi Hungaria új karosszériagyárának alapozási munkálatai. Ennek során mintegy 1800, átlagosan 8 méter mély cölöpöt helyeztek a földbe, melyek a 80 000 négyzetméter területű épület stabilitásáról gondoskodnak.
Párizsban mutatkozott be a legújabb győri RS modell
Párizsban mutatkozott be a legújabb győri RS modell - 2016. 09. 29.
Párizs/Győr, 2016. szeptember 29 . – Tovább bővül az Audi Hungaria RS modellpalettája: a párizsi autószalonon ünnepelte világpremierjét az Audi RS 3 Limousine, mely a Győrben készülő Audi A3 Limousine legsportosabb változata. Az Audi RS 3 Limousine-ban az Audi TT RS-ből már jól ismert új fejlesztésű öthengeres motor gondoskodik az egyedi vezetési élményről.
Befektetés a jövőbe: bővült és megújult az Audi Hungaria Iskola
Befektetés a jövőbe: bővült és megújult az Audi Hungaria Iskola - 2016. 09. 28.
• Mintegy 3.100 négyzetméternyi új épület készült el az iskolabővítési projekt második ütemében • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az oktatás a jövőnkbe történő egyik legjobb és legfontosabb befektetés”
 Audi Hungaria: gyakornokból munkatárs, idén is századszor
Audi Hungaria: gyakornokból munkatárs, idén is századszor - 2016. 09. 23.
Győr, 2016. szeptember 23. – Csak az idei évben immár a századik olyan munkatárs karrierje indul a győri vállalatnál, aki gyakornokként kezdte pályafutását: Sáfrányos Zsoltot Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója köszöntötte első munkanapján. A Széchenyi István Egyetem frissdiplomás járműmérnöke alkatrészfelelős mérnökként kamatoztatja Audis gyakornokként megszerzett tudását a jövőben.
Dinamikus páros: Nora Mörk átvette új Audiját
Dinamikus páros: Nora Mörk átvette új Audiját - 2016. 09. 14.
Győr, 2016. szeptember 14. – Nora Mörk a Győri Audi ETO KC új igazolása egy Audi A4 Avanttal kezdi meg a szezont, amelyet a mai napon dr. Bartha Csaba, a Győri AUDI ETO KC elnöke és Lőre Péter, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. vállalati kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője adott át a norvég klasszisnak.
500 Audis önkéntes bevetésen
500 Audis önkéntes bevetésen - 2016. 09. 12.
• 30 közhasznú projekt az Audi Hungaria harmadik Önkéntes Napján • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „A társadalmi felelősségvállalás alapvetés az Audi Hungariánál“ • Négy kiemelt projekt a győri régióban
Elmélet és gyakorlat kéz a kézben: újabb duális szakirány Győrben
Elmélet és gyakorlat kéz a kézben: újabb duális szakirány Győrben - 2016. 09. 09.
• Ősztől villamosmérnök duális felsőfokú képzés indult az Audi Hungaria és a győri Széchenyi István Egyetem együttműködésében • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az elméleti és gyakorlati oktatás ötvözésének kiváló formája a duális felsőfokú képzés”
Két új szakmával bővül az Audi duális szakképzése
Két új szakmával bővül az Audi duális szakképzése - 2016. 09. 05.
Győr, 2016. szeptember 5. – Az Audi Hungaria startra kész a tanévkezdésre és kibővült képzési palettával várja a diákokat.
40 éves az Audi öthengeres motorja
40 éves az Audi öthengeres motorja - 2016. 08. 30.
Ingolstadt/Győr, 2016. augusztus 30. – 40 évvel ezelőtt, 1976-ban mutatta be az Audi az első 136 lóerő teljesítményű öthengeres Otto-motorját az Audi 100 modell második generációjában. A motort folyamatosan továbbfejlesztették, többek között turbófeltöltővel, kipufogógáz-tisztítással és négyszelepes technológiával. Ezt követően az öthengeres motor a rally sportban is bemutatkozott és megjelent az öthengeres dízel változat is. Ma a 2.5 TFSI erőforrás az Audi TT RS és az Audi RS 3 Sportback modellekben folytatja az öthengeres motorok hosszú hagyományait.
A sebesség diadala: startol a Formula Student Hungary az Audi támogatásával
A sebesség diadala: startol a Formula Student Hungary az Audi támogatásával - 2016. 08. 18.
Győr, 2016. augusztus 18. – A mai napon hetedik alkalommal bőgnek fel a motorok a Formula Student Hungary-nek otthont adó gönyűi versenypályán. Az egyetemisták rangos motorsport-versenyének főszponzora ez évben is az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.
Rajtol az új Audi TT RS Győrből
Rajtol az új Audi TT RS Győrből - 2016. 08. 03.
• Megkezdődött az Audi TT RS sorozatgyártása az Audi Hungariánál • Peter Kössler, ügyvezető igazgató: „Az Audi Hungaria sportosan kezdi a második félévet." • A sportautó új fejlesztésű öthengeres motorja is Győrben készül

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap