Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért
Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért - 2018. 11. 12.
Díjazott: Tetiana Baranovska Győr, 2018. november 11. – Az Audi Hungaria a Győri Nemzeti Színházban a Sötét, csönd című darab szombati premierje után adta át a „Minőségi Táncművészetért” díjat a Győri Balett magántáncosának, Tetiana Baranovskanak. A vállalat által öt éve alapított díjat az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának, kimagasló balettművészi teljesítményének elismeréseként. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.
Magas állami kitüntetés: A Magyar Érdemrend középkeresztjét vette át Peter Kössler, az AUDI AG termelésért felelős igazgatósági tagja
Magas állami kitüntetés: A Magyar Érdemrend középkeresztjét vette át Peter Kössler, az AUDI AG termelésért felelős igazgatósági tagja - 2018. 11. 08.
Budapest, 2018. november 8. – Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere csütörtökön a Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntette ki Peter Kösslert, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatósági tagját és az AUDI HUNGARIA Zrt. felügyelőbizottságának elnökét.
Új igazgatósági tag a motorgyártás élén az Audi Hungariánál: Thoralf Hanschel követi Herbert Steinert
Új igazgatósági tag a motorgyártás élén az Audi Hungariánál: Thoralf Hanschel követi Herbert Steinert - 2018. 10. 29.
• Thoralf Hanschel november 1-jétől irányítja a motorgyártás területét az Audi Hungariánál • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Thoralf Hanschel szaktudása által a vállalat folytatni fogja a motorgyártásban elért sikeres fejlődést és átalakulást“ • Az eddigi motorgyártásért felelős igazgatósági tag, Herbert Steiner a Volkswagen komponensgyártás területén a Motor és Öntöde vezetését veszi át Wolfsburgban
Négykarikás adomány a győri kórház Sebészeti Osztálya számára
Négykarikás adomány a győri kórház Sebészeti Osztálya számára - 2018. 10. 15.
Győr, 2018. október 15. – Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében újabb adománnyal segíti a régió egészségügyi ellátását. A négykarikás vállalat adománya a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Általános- és Mellkassebészeti Osztályának az invazív sebészeti eljárásokhoz szükséges orvosi műszerpark-fejlesztését és bővítését tette lehetővé.
Láthatatlan szék és más ergonómiai eszközök tesztje az Audi Hungariánál
Láthatatlan szék és más ergonómiai eszközök tesztje az Audi Hungariánál - 2018. 10. 09.
Győr, 2018. október 9. – Az Audi Hungariánál az elmúlt időszakban a munkavégzést segítő ergonómiai eszközöket teszteltek. Négy különböző készüléket próbáltak ki, melyek hozzásegíthetik a munkatársakat a kényelmesebb tartáshoz és bizonyos izomcsoportok tehermentesítésében is szerepük van.
Audi Hungaria: 25 éve tartó sikertörténet
Audi Hungaria: 25 éve tartó sikertörténet - 2018. 09. 20.
• Az Audi Hungariánál elindult az új Audi Q3 modell gyártása, a jövőben elektromos meghajtású autók is készülnek Győrben • Bram Schot, az AUDI AG igazgatótanácsának megbízott elnöke: „Az Audi Hungaria kompetenciaközpontként erősíti versenyképességünket az Audi globális termelési hálózatában“ • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az évek során a világ egyik legnagyobb motorgyárává és az egyik leginnovatívabb járműgyárává fejlődtünk“
Önkéntes audisok hagyták ott kéznyomukat a régió 27 intézményében
Önkéntes audisok hagyták ott kéznyomukat a régió 27 intézményében - 2018. 09. 17.
• Az AUDI HUNGARIA Zrt. ötödik Önkéntes Napján több mint 400 munkatárs köteleződött el 27 projekt mellett • 2014 óta összesen közel 130 szociális kezdeményezést valósítottak meg önkéntes audisok • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyzetért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „A társadalmi felelősségvállalás jegyében rendezvényünkkel immár hagyományt teremtettünk”
Átadták az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ óvodáját
Átadták az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ óvodáját - 2018. 09. 14.
• Több mint 1 500 négyzetméteres új óvodaépület készült el • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyzetért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Szívből támogattuk a kultúrákat átfogó intézmény létrehozását”
Az első győri SUV: az Audi Q3 gyártásindítása az Audi Hungariánál
Az első győri SUV: az Audi Q3 gyártásindítása az Audi Hungariánál - 2018. 08. 28.
• Eldördült a startpisztoly a prémium kompakt SUV második generációjának gyártásához • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „A Q-modell gyártása biztosítja a vállalat hosszú távú sikerét“
Új négyhengeres dízelmotor az Audi Hungariától
Új négyhengeres dízelmotor az Audi Hungariától - 2018. 08. 02.
• Elindult az újfejlesztésű mild-hibrid technológiájú dízelmotorok sorozatgyártása Győrben • Achim Heinfling, az igazgatóság elnöke: „Széles termékportfóliónkkal biztosítjuk a jövőbeli növekedésünket“
Új korszak: Az Audi Hungariánál elindul az elektromos motorok sorozatgyártása
Új korszak: Az Audi Hungariánál elindul az elektromos motorok sorozatgyártása - 2018. 07. 24.
• Az elektromos meghajtások gyártása az elektromobilitáshoz vezető út fontos mérföldköve • Peter Kössler, az Audi AG termelési igazgatója: „Az e-motorgyártás stratégiai jelentőségű a vállalat transzformációs folyamatában“ • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Vezető szerepet vállalunk az e-motorgyártásban”
3D technológiával nyomtatott motor a SZEngine és az Audi Hungaria együttműködésében
3D technológiával nyomtatott motor a SZEngine és az Audi Hungaria együttműködésében - 2018. 07. 19.
Győr, 2018. július 19. – A Formula Student East versenyen bemutató körökkel debütál az az egyedi motor, melynek fő részeit háromdimenziós nyomtatóval készítették. Az erőforrást a győri Széchenyi István Egyetem SZEngine egyetemi motorfejlesztő csapata és az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjának mérnökei szoros kooperációban fejlesztették, nyomtatták és építették.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap