Az Audi Hungaria ösztöndíjjal támogatja a jövő mérnökeit

2012. 02. 08.

• A győri járműgyártó mérnöki ösztöndíjat alapított
• Havonta bruttó 92 000 forint hat mesterszakos hallgatónak
• Kiváló karrierlehetőségek a Széchenyi István Egyetem hallgatói számára

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ösztöndíjat alapított mesterszakos, belsőégésű motorok szakirányos hallgatóknak. Az idei tavaszi szemesztertől a vállalat hat mérnökhallgatót támogat havi bruttó 92 000 Ft összegű ösztöndíjjal az egyetem befejezéséig. Ezzel párhuzamosan az Audi Hungaria az ösztöndíjasoknak azonnali belépést kínál a vállalat gyakornoki programjába.

„Célunk, hogy ezzel a programmal tehetséges járműmérnök hallgatókat nyerjünk meg az Audi Hungaria számára, támogassuk személyes fejlődésüket” – hangsúlyozta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A kiváló tanulmányi eredményekkel és nyelvtudással rendelkező tapasztalt mérnökök különösen keresettek nálunk.”

Az ösztöndíjjal a Széchenyi István Egyetem hallgatói mesterképzésük ideje alatt, a szakmai gyakorlat vagy diplomaírás közben megismerhetik a vállalat és a Volkswagen Konszern szakterületeit, valamint nyelvtanfolyamon is részt vehetnek. A kiválasztott hallgatók mentori támogatást élveznek a vállalat vezetőségének egy tagjától.

Az Audi Hungaria pályázati kiírásában mesterszakos, belsőégésű motorok szakirányos járműmérnökök jó tanulmányi eredménnyel, német nyelvtudással jelentkezhettek az ösztöndíjra.

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta együttműködik a győri Széchenyi István Egyetemmel. A cél a legújabb trendeknek megfelelő mérnöki tudás közvetítése. A tehetséges mérnökhallgatók támogatása eleme az Audi Hungaria hosszú távú személyügyi stratégiájának a szakképzett munkaerő-utánpótlás érdekében.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap