„Audi Adventure“: új gyakornoki program indult az Audi Hungariánál

2011. 05. 20.

• Példaértékű program az utánpótlás biztosítására
• Rozman Richárd, személyügyi igazgató: „Gyakornokaink számára fejlődési lehetőséget és versenyképes juttatásokat kínálunk.“
• Kimagasló karrierlehetőségek hallgatók számára

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél új gyakornoki program indult „Audi Adventure“ címmel, amely keretében a vállalat kiváló fejlődési lehetőségeket kínál gyakornokai számára. Ezzel az Audi Hungaria példát mutat a magyar munkaerő-piacon az utánpótlás toborzásában.

Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója elkötelezett az „Audi Adventure“ mellett: „Ez a program lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló hallgatókat ismerjünk meg, őket az Audi Hungariához kössük, és később munkavállalóként alkalmazzunk. Ezért az a célunk, hogy a jövőbeni, potenciális munkatársaknak már a gyakorlat időtartama alatt versenyképes díjazást, felvételt és fejlődési lehetőségeket biztosítsunk.“

Lényeges eleme az „Audi Adventure“ programnak a lépcsőzetesen felépülő díjazási rendszer, ami a jelöltek teljesítményétől és a gyakorlat időtartamtól függ. Egy, az Audi Hungariánál eltöltött több hónapos gyakornoki program esetén a jelöltek teljesítményét negyedévente értékelik. Teljesítményüktől függően a tehetséges jelöltek a kihívásokkal teli szakmai tevékenységük mellett nem szakmai képzéseken, így például német nyelvtanfolyamon vehetnek részt. A legjobb teljesítményt nyújtó gyakornokoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy külföldi Audi-telephelyeken teljesítsenek szakmai gyakorlatot, és ez által nemzetközi tapasztalatokat szerezzenek.

Az új gyakornoki programmal a jövőben mintegy 350 hallgató szerezhet szakmai tapasztalatokat az Audi Hungariánál. A vállalat minden területen kínál gyakornoki pozíciókat, valamint több mint 100 diplomamunka megírását is támogatja. Különösen keresettek a műszaki, gazdasági és informatika szakos nappali tagozatos hallgatók, német nyelvismerettel és legalább négy lezárt szemeszterrel.

Az Aon Hewitt tanácsadó cég és az AIESEC nemzetközi hallgatói szervezet felmérése alapján az Audi Hungariát ebben az évben már harmadszor választották meg Magyarország „Legvonzóbb Vállalatának“ a szakmai tapasztalattal rendelkezők és pályakezdők körében. A gyárbővítésnek köszönhetően az Audi Hungaria az elkövetkező években 1800 új munkatársat, ebből legalább 300 felsőfokú végzettségűt vesz fel.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap