ETO FC All Stars – FC Bayern All Stars mérkőzés

2011. 05. 19.

• Színvonalas mérkőzéssel kezdi együttműködését az Audi Hungaria és a győri ETO FC
• „1 milliós rúgás” az Audi Hungaria támogatásával

Első fontos mérföldkő az Audi Hungaria és az ETO FC együttműködésében: az FC Bayern All Stars csapata elfogadta az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. és az ETO FC meghívását, így július 29-én a szurkolók izgalommal kísérhetik végig a két labdarúgó csapat barátságos mérkőzését a győri ETO stadionban. A rendezvényen 1 millió forintot érő rúgásra is hívják a nézőket, amely az Audi Hungaria támogatásával valósul meg. Erről tájékoztattak a szervezők és a szponzorok a mai napon a labdarúgócsapat otthonában.

„Örömmel tölt el, hogy együttműködésünk első jelentős lépéseként sportszeretők tízezreinek kínálhatunk izgalmas perceket az FC Bayern All Stars és az ETO FC All Stars színvonalas júliusi mérkőzésével. Meggyőződésem, hogy az ETO FC leendő partnereként e sportág fejlődéséhez és a csapat jövőbeli sikereihez is hozzájárulunk” – mondta Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

2011. július 29-én élményekben gazdag napot tölthet el a győri ETO stadionba látogató közönség. A mérkőzésen a szurkolók olyan sztárokat láthatnak, mint „Hansi” Pflügler, Raimond Aumann és Paul Breitner. A rendezvényen egy, az Audi Hungaria által támogatott „1 milliós rúgásra” is nevezhetnek a bátor nézők, így közülük a legszerencsésebb és legügyesebb 1 millió forinttal gazdagodhat.

Az eseményre hívja fel a figyelmet az a győri járműgyárban készült Audi TT Coupé, amely feliratokkal ellátva látható a város utcáin a következő hetekben.

Az ETO futballklub szponzorálásával a győri vállalat tovább hangsúlyozza szerepvállalását a régióban. A vállalat hivatalosan 2011. július elsejétől támogatja a a sportegyesületet.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap