Audival jár a világklasszis női kézilabda kapus

Audival jár a világklasszis női kézilabda kapus

2010. 07. 14.

• Audi Q7 Katrine Lunde Haraldsennek az Audi ETO KC új játékosának
• Az Audi Hungaria elkötelezett partnere a csapatnak

A következő játékszezontól a norvég Katrine Lunde Haraldsen védi a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapat hálóját. Az olimpiai bajnok és többszörös Bajnokok Ligája győztes kapus ma vette át az Audi Q7-esét Dr. Johannes Roscheck, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. pénzügyekért felelős igazgatójától. A Győrben készülő hathengeres, 3.0 literes Common Rail dízelmotorral szerelt autót a vállalat, mint a csapat névadó szponzora bocsátja a játékos rendelkezésére.

„A kézilabdasport a csapatszellemével, a stratégiai gondolkodást igénylő játékával kiváló közvetítője az Audi Hungaria által képviselt értékeknek. Meg vagyok róla győződve, hogy a két új játékos nagymértékben hozzájárul majd a csapat teljesítményéhez és fejlődéséhez a jövőben”, hangsúlyozta Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős igazgatója.

„Örülök, hogy a karrieremet ebben a szép városban, egy kiváló csapat tagjaként, erős szponzor támogatásával folytathatom. A klub és a támogató által biztosított keretfeltételek kiváló alapot jelentenek a remek eredmények eléréséhez.”, mondta Lunde az autó átvételekor.

A sok extrával felszerelt, 176 kW/ 240 LE teljesítményű orkafekete Audi Q7-et a világ legtisztább üzemű dízeltechnikáját képviselő hathengeres motor hajtja, mely már ma is teljesíti a 2014-re előírt Euro-6-os kibocsátási értékeket.

Ugyanezen a napon az ETO KC új, Szlovéniából igazolt átlövője, Ana Gros is átvette az Audi A3 Sportbackjét. A 19 éves játékos a következő szezontól legalább két éven keresztül erősíti a csapatot.
A most átadott autók mellett az Audi Hungaria 12 járművet biztosít a klub számára. A csapat másik kapusa, Pálinger Katalin egy Audi S5-öst, Görbicz Anita kapitány pedig egy Audi A6 allroadot vezet.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 2006 óta névadó szponzora Magyarország legjobb női kézilabdacsapatának. Az egyszer már meghosszabbított szponzori szerződés 2012 nyaráig van érvényben.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap